Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyáltalán gyönyörű nők?
Az ide kitett lányok fényképeire többnyire 3-4-es értékelések érkeznek, akkor is, ha objektíven egy kifejezetten szép lányról van szó.
Ilyenkor belegondolok, hogy vajon a hétköznapi, átlag lányok mennyi pontot kapnának, ha egy modell csak 3-as...
A neten mindenki könnyen pontoz.
Tudod, ez olyan mint az autós fórumok, ahol vérre menő vita folyik, hogy gyenge e a 290 lóerős sportkocsi, mert az S vàltozat 330-at tud, majd mindenki beül a Suzikba, Opelbe, a vitázók egy része meg hazamegy a BKV-val, mert kocsija sincs.
Az emberek egy része egyszerűen itt kompenzál.
(You: én is sokszor mondtam már nőre, hogy szép de nem az esetem. Pl nekem nem jönnek be napjaink netes celebjei, a kis tanárnéni kinézetű szomszéd lány az esetem. Ettől persze nem lesz csúnya az insta királylány, de nekem nem 10/10).
Én magamon azt tapasztaltam, hogy egy olyan nő, akit én vonzónak, szépnek láttam, pontosan a viselkedése, a nőies stílusa miatt, és a barátságunk miatt a leggyönyörűbb nővé változott. Ilyenkor megmozdul valami ragaszkodás, vagy elkötelezettség-érzés, és onnan már az ember nem keres tovább, mert úgy érzi olyat talált, aki miatt képes "bármire" - némi túlzással. Ha ez kölcsönös, akkor azt a kapcsolatot nagyon meg kell becsülni, mert egy kapcsolat boldoggá nem tehet, de egy ilyen értéket mégis adhat, ami nem jön szembe minden nap.
A szépség relatívvá tud válni, főleg ha maga a személynek kiábrándító, kiállhatatlan a stílusa, bunkó, lekezelő. Onnantól tökmindegy hogy néz ki, taszít. Nem megnyugszom mellette, hanem irritálni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!