Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek egyáltalán gyönyörű nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán gyönyörű nők?

Figyelt kérdés

Az ide kitett lányok fényképeire többnyire 3-4-es értékelések érkeznek, akkor is, ha objektíven egy kifejezetten szép lányról van szó.

Ilyenkor belegondolok, hogy vajon a hétköznapi, átlag lányok mennyi pontot kapnának, ha egy modell csak 3-as...

2019. máj. 11. 00:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Ha belinkelek olyan lányokat, akik tetszenek, mindig 0-ra pontoznak 🤷🏻‍♂️
2019. máj. 11. 00:10
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nekik kb. ilyenek a "gyönyörű" nők:

[link]

2019. máj. 11. 00:33
 3/12 anonim ***** válasza:
3%
Abszolút. Anno találtam egy képet a még létező kepfeltoltes.hu-n a publikus képek között. 15 éves lehet rajta a lány, de mai napig megnézem a képet és gyönyörködök benne. Csodálatos a szépsége, nincs nála szebb nő a Földön.
2019. máj. 11. 00:54
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ. Nyilván vannak olyan típusok, akik több embernek jönnek be, meg olyan típusok, akik kevésbé, de alapvetően az, hogy ki mit talál szépnek, nagyon egyénfüggő. Ezért elég szubjektív az, hogy ki gyönyörű, és ki nem. :D
2019. máj. 11. 01:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Vannak igen, csak figyelni kell.
2019. máj. 11. 06:00
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Igazából az ide kitett lányokra elég vegyes pontozások érkeznek.

2019. máj. 11. 06:23
 7/12 anonim ***** válasza:
2019. máj. 11. 06:27
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a modellek kifejezetten nem tetszenek. A legtöbb modellnél sokkal szebb lányok jönnek szembe a pesti utcán. Szóval ha egy modellt én 3-asra pontozok, attól még más lányoknak simán adnék 8-9-10-est.
2019. máj. 11. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A neten mindenki könnyen pontoz.

Tudod, ez olyan mint az autós fórumok, ahol vérre menő vita folyik, hogy gyenge e a 290 lóerős sportkocsi, mert az S vàltozat 330-at tud, majd mindenki beül a Suzikba, Opelbe, a vitázók egy része meg hazamegy a BKV-val, mert kocsija sincs.

Az emberek egy része egyszerűen itt kompenzál.

(You: én is sokszor mondtam már nőre, hogy szép de nem az esetem. Pl nekem nem jönnek be napjaink netes celebjei, a kis tanárnéni kinézetű szomszéd lány az esetem. Ettől persze nem lesz csúnya az insta királylány, de nekem nem 10/10).

2019. máj. 11. 08:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Én magamon azt tapasztaltam, hogy egy olyan nő, akit én vonzónak, szépnek láttam, pontosan a viselkedése, a nőies stílusa miatt, és a barátságunk miatt a leggyönyörűbb nővé változott. Ilyenkor megmozdul valami ragaszkodás, vagy elkötelezettség-érzés, és onnan már az ember nem keres tovább, mert úgy érzi olyat talált, aki miatt képes "bármire" - némi túlzással. Ha ez kölcsönös, akkor azt a kapcsolatot nagyon meg kell becsülni, mert egy kapcsolat boldoggá nem tehet, de egy ilyen értéket mégis adhat, ami nem jön szembe minden nap.

A szépség relatívvá tud válni, főleg ha maga a személynek kiábrándító, kiállhatatlan a stílusa, bunkó, lekezelő. Onnantól tökmindegy hogy néz ki, taszít. Nem megnyugszom mellette, hanem irritálni kezd.

2019. máj. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!