Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fényeztetni vittem a kocsimat....

Fényeztetni vittem a kocsimat. Három nap múlva gyönyörű állapotban kaptam vissza, de egyértelmű, hogy közben használták. Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes egyáltalán csinálni valamit?

Figyelt kérdés
Sajnos ott és akkor nem panaszkodtam, gyanútlanul eljöttem vele, csak éppen furcsa volt, hogy miért kellett egy külső munkálathoz hátratolni az ülést és elállítani a tükröket. Mivel siettem, nem foglalkoztam vele, gondoltam talán szűk a műhely, és így volt könnyebb manőverezni. Most viszont boltba mentem, és a pakolásnál feltűnt, hogy koszos a csomagtartó, amit a fényeztetés előtt porszívóztam ki, illetve ezután már jobban figyelve láttam, hogy megfogyatkozott benne a benzin is. Kézzelfogható bizonyítékom viszont nincs, szerintem simán letagadhatják.
2018. jún. 6. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én pont így jártam. Ráadásul a városban láttam a kocsimat, a fényező és a családja ült benne.

Elmentem, kifizettem(mert szép munkát végzett) és elhoztam. Azóta a tájékára sem megyek.

El kell felejteni, oszt jónapot.

Egy másik kocsimmal cementet szállítottak, és még csak ki sem takarították. Nem tehettem semmit, mert otthon vettem észre.

2018. jún. 6. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Én KPM vozsgára vittem az autót, mert honosítani akartam.

Amikor szóltak, hogy kész az autó akkor a főnök mondta, hogy hadd nézzen már szét az autóban, mert az enyémmel volt a városban. Nem csináltam belőle problémát, mert semmi baja nem lett az autómnak és azt az 500-1000 forintot nem sajnáltam tőle.

Persze ha összekoszolják akkor más a helyzet, de én nem foglalkozok ilyen dolgokkal.

2018. jún. 6. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
hát öreg cumi! nekem olyan szar autóm van ha szerelőnél van le sem szarom hogy megy e vele, ha ganét szállítana akkor azért szolnék hogy ki kéne takarítani :D
2018. jún. 7. 02:37
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
meg szerintem az autó használati tárgy nem babusgatásra van, hogy jaj most mostam le a kocsit ráesett az eső aztán viszi mosatni....
2018. jún. 7. 02:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért én még tényleg meglepődöm, mikor valaki elviszi szerelőhöz/fényezőhöz az autóját, és csodálkozik, hogy ültek a kocsiban. :-) Azt az autót valahogy mozgatni kell, emiatt elállíthatják az ülést, tükröt, pláne, ha a tulajdonos és a szerelő/fényező külső méretei jelentősen eltérnek.

Csomagtartód koszos: igen, trehány és igénytelen volt a fényező, mert átadás előtt nem takarította ki. Viszont az autóról fényezés előtt leszedett dolgokat a csomagtartóban szokták tárolni, hogy ne keveredjen el.

Javaslatom: a km-óra állását érdemes ilyenkor előtte feljegyezni, az a mérvadó, a többi minden csak belemagyarázás.

2018. jún. 7. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek nem bizonyítják, hogy jártak a kocsival. Egy alapos fényezés nem "csak külső" munka. Gondolj csak bele, ha az ajtódat csak kívülről fújnák hogy a fenébe nézne ki?

Illetve ahogy már írták az összes műanyag elemet ami útban van le kell szerelni és ezt be szokták rakni vagy az utastérbe vagy a csomiba, hogy ne keveredjen el semmi.

Az ülés is nyilván azért lett elállítva, mert a kocsit nem a vállukon viszik be a műhelybe illetve ajtót / küszöböt is lehet leszerelték a fényezéshez, amit néha egyszerűbb ha benn ül a szaki, akkor viszont kell a hely.

2018. jún. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!