Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmasak a folyton párkapcsolat után koslató emberek? Ti hogy látjátok?
Az élet az utóbbi időben összehozott egy-két ilyen emberrel (férfival, nővel), akik mással sem foglalkoztak, minthogy párkapcsolatuk legyen. Az egész életük középpontjában ez állt és mint a fuldokló a kötélbe, úgy kapaszkodtak minden randipartnerükbe.
Rettenetesen megvetem ezt a magatartást, szerintem az önismeret teljes hiányáról és éretlensègről árulkodik.
"Valószínűleg ők már rájöttek arra, hogy az életben nincs boldogság"
Az, hogy a te kis világodban így van, nem jelenti azt, hogy ez másokra (mások életére) is igaz kivétel nélkül.
Nincs ezzel semmi baj. Ez van belénk programozva. Párosan szép az élet.
Én sem cirkuszolok ha valaki meg egyedül akar maradni...
4.
Létezhet, de csak keveseknek. Ha nem így lenne, nem lenne ennyi tragikus történet, elbukott lélek, szenvedélybeteg ember, és a boldogságot egész életében kergető - de azt sosem elérő személy.
Nem választható, vagy beleszületsz és boldog leszel, vagy nem és szinte sosem leszel az. Ráadásul a boldogság könnyen elveszthető, és visszaszerezni nagyon nehéz.
Szerintem is röhejes. Önmagában a kapcsolat ténye nem érték. A megfelelő ember megtalálása meg sok idő és erőfeszítés. Összeszokni is az. Utána persze szép együtt is az élet. De külön is. De akik veszettül kapcsolatot keresnek, azoknak az egyedüllét sem szép és a kapcsolat sem lesz minőségi, mert kapcsolatot keresnek és nem értékes, hozzájuk illő társat.
Én éveket, majdnem egy évtizedet éltem egyedül és ugyanennyit már kapcsolatban is. Mindkettő szép volt a maga módján és egyikre sem hajtottam veszettük. Az volt, ami volt és az jó volt. Tulajdonképpen egész eddigi életem kellemesen telt emiatt és végül a jó a ember mellett döntöttem emiatt.
Sosem fogom megérteni azt a sok nyivákolást a szingliktől. Örülj neki, használd ki, van ezer dolog, amit a szerelmem kívül érdemes az életben megélni. Alkoss, tanulj, menj, ismerkedj, barátkozz, szórakozz, építkezz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!