Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a micsoda nő (Pretty...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a micsoda nő (Pretty Woman-Richard Gere, Julia Roberts) féle alapfilmek óta (az előtt is, de azóta főleg)vadásznak gazdag-pl multimilliomos bankár, sármos férfiakra akkor is ha ők szinte senkik (pl kasszások a lidlben)?

Figyelt kérdés
Tudom majd jönnek a nők, hogy az én párom kevesebbet keres, mint én (van ilyen, de 20 ból 19 szer nem ez jellemző ismerősö körben). Azóta hiszik el a nők, hogy ha ők mezei munkások a gyárban, akkor is jár nekik az orvos, ügyvéd?
2020. aug. 18. 17:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már ezt a lelki toprongyot, ebben éli ki magát. Még neked kell bizonygatni hogy normális nő vagy....ugyan már.
2020. aug. 18. 21:23
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

A boldogság nem csak a pénzen és a munkán múlik, de tagadhatatlan, hogy ez is benne van. Nekem ne akard beadni, hogy egy Lidl-ben dolgozó kasszás maradektalanul boldog az életével, amikor a kínaiból vásárol cipőt. Arra ugyanis nem futja, hogy a Plyersroom-ban meg tudjom venni egy normális cipőt, ami nem cseszi szét a lábát.

Én limitált Converse cipőben járkálok, mert meg tudtam venni. Ennyit erről.

2020. aug. 18. 21:37
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, mennyit érek és nem egy ilyen ember fog elbizonytalanítani, mint amilyen te vagy"

Ha te boldog vagy kasszásként, akkor maradj az. Én pont azért döntöttem a továbbtanulás mellett, mert beláttam, hogy az alja munka nem jó. És a kasszás súrolja azt.

2020. aug. 18. 21:54
 44/47 anonim ***** válasza:

Limitált Converse, mint a minőség csúcsa, egyelek meg :'D.

Elárulom, hogy a xaros Converse cipőd árának kb.80%-a csak a logó (tudod, fogyasztói társadalom, már ha ez mond valamit neked), semmi köze a minőséghez. Én vettem már baromi drága cipőt, ami egy éven belül xarrá ment, míg a 3000 Ft-os kínait dupla annyi ideig nyúztam. De te, gondolom, ettől érzed magad felsőbbrendűnek. Őszintén sajnállak, de komolyan.

2020. aug. 18. 23:55
 45/47 anonim ***** válasza:

Látom, elfajult a vita.

Kérdező: már a népmesék is arról szólnak, hogy a hányatott sorsú szép lányért eljön a herceg fehér paripán, és boldogan élnek a kastélyában. Mióta létezik a magántulajdon fogalma, az enyém-tiéd, azóta fontos a másik embernek, nemtől függetlenül, hogy mid van, hozzá képest. Ne aggódj, ha nyernél lottón, férfi "legjobb barátod" is egyből lenne egy tucattal, olyan is, aki évek óta tojik a fejedre.

Azt meg csodálkozva látom, hogy egyeseknek az a boldogság, hogy prémium cipőbe dugja a lábát. Meg prémium nőbe a farkát. Ez inkább csak szánalmas, és valahol végtelenül szomorú. Van abban igazság, hogy azért tart itt a világ, mert a tárgyakat szeretik és az embereket használják, nem pedig fordítva.

Ti sose fogjátok azt a boldogságot átélni, amikor belépsz az ajtón, és a párod megcsókol, a gyerekeid meg repülnek a nyakadba, hogy "hiányoztál, ezt neked rajzoltam". Egy cipő vagy egy kocsi TÉGED mikor fog viszont szeretni?

2020. aug. 19. 08:55
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én ahány lidl kasszást ismerek, mind jobban keres, mint én az ún. értelmiségi melómmal :D. Normális autó, márkás cuccok, utazgatások egzotikus helyekre min. évente 1x kitelnek a fizujukból. Én nem mondom, hogy nem kemény és idegtépő meló, de ha hiszed, ha nem, valakit boldoggá tesz, hogy napi szinten emberekkel dolgozik, végez fizikai munkát is, nem csak ül egész nap, valamint pörög az élete. És ahogy már előttem mondták, nem mindenki karrier centrikus, hanem csinálja azt, ami jut, és mellette olyan klassz magánélete van, amilyen neked, aki fujjolsz az életére, lehet hogy sose lesz.
2020. aug. 19. 09:36
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy akinek rendben van az élete, annak nem jut eszébe kereskedelmi vagy egyéb fizikai dolgozót leminősíteni.
2020. aug. 19. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!