Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a micsoda nő (Pretty Woman-Richard Gere, Julia Roberts) féle alapfilmek óta (az előtt is, de azóta főleg)vadásznak gazdag-pl multimilliomos bankár, sármos férfiakra akkor is ha ők szinte senkik (pl kasszások a lidlben)?
A boldogság nem csak a pénzen és a munkán múlik, de tagadhatatlan, hogy ez is benne van. Nekem ne akard beadni, hogy egy Lidl-ben dolgozó kasszás maradektalanul boldog az életével, amikor a kínaiból vásárol cipőt. Arra ugyanis nem futja, hogy a Plyersroom-ban meg tudjom venni egy normális cipőt, ami nem cseszi szét a lábát.
Én limitált Converse cipőben járkálok, mert meg tudtam venni. Ennyit erről.
"Tudom, mennyit érek és nem egy ilyen ember fog elbizonytalanítani, mint amilyen te vagy"
Ha te boldog vagy kasszásként, akkor maradj az. Én pont azért döntöttem a továbbtanulás mellett, mert beláttam, hogy az alja munka nem jó. És a kasszás súrolja azt.
Limitált Converse, mint a minőség csúcsa, egyelek meg :'D.
Elárulom, hogy a xaros Converse cipőd árának kb.80%-a csak a logó (tudod, fogyasztói társadalom, már ha ez mond valamit neked), semmi köze a minőséghez. Én vettem már baromi drága cipőt, ami egy éven belül xarrá ment, míg a 3000 Ft-os kínait dupla annyi ideig nyúztam. De te, gondolom, ettől érzed magad felsőbbrendűnek. Őszintén sajnállak, de komolyan.
Látom, elfajult a vita.
Kérdező: már a népmesék is arról szólnak, hogy a hányatott sorsú szép lányért eljön a herceg fehér paripán, és boldogan élnek a kastélyában. Mióta létezik a magántulajdon fogalma, az enyém-tiéd, azóta fontos a másik embernek, nemtől függetlenül, hogy mid van, hozzá képest. Ne aggódj, ha nyernél lottón, férfi "legjobb barátod" is egyből lenne egy tucattal, olyan is, aki évek óta tojik a fejedre.
Azt meg csodálkozva látom, hogy egyeseknek az a boldogság, hogy prémium cipőbe dugja a lábát. Meg prémium nőbe a farkát. Ez inkább csak szánalmas, és valahol végtelenül szomorú. Van abban igazság, hogy azért tart itt a világ, mert a tárgyakat szeretik és az embereket használják, nem pedig fordítva.
Ti sose fogjátok azt a boldogságot átélni, amikor belépsz az ajtón, és a párod megcsókol, a gyerekeid meg repülnek a nyakadba, hogy "hiányoztál, ezt neked rajzoltam". Egy cipő vagy egy kocsi TÉGED mikor fog viszont szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!