Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a micsoda nő (Pretty Woman-Richard Gere, Julia Roberts) féle alapfilmek óta (az előtt is, de azóta főleg)vadásznak gazdag-pl multimilliomos bankár, sármos férfiakra akkor is ha ők szinte senkik (pl kasszások a lidlben)?
És a férfikarakter egy bűnöző tolvaj kvázi a történet többi része pedig kicsit sem reális.
35.
A válasz valószínűleg ugyanaz, mint ezen kérdés fordított nemekkel előadott változatában.
Bár alapból mindkét kérdés idétlen és általánosító.
42 éves nő vagyok, egy 40-es, jó kiállású, programozó férjjel. Akkor én minőségi nő vagyok? És mikor szakács párom volt, akkor csökkent minőségű voltam? (És azért vagyok a programozó felesége, mert ő volt az, aki el akart venni, nem a szakács.)
Mert neki volt pénze h elvegyen téged, te meg azonnal kaptál az alkalmon, mert programozó.
"Jaj, bocsánat, én ezt nem tudtam, hogy azon múlik, hogy mennyit erek és ki vagyok, hogy megvan-e a legújabb trendi kütyü. Lehet, tényleg buta vagyok 🙄"
Nem ez volt a fő lényege annak, amit írtam. Tény és való azonban, hogy egy kasszás nem boldog. Senki sem erről a melóról álmodozott, mikor gyerek volt. Ez jutott, mert elbaszta az életét. Hogy helyre teszi-e, az rajta múlik.
Az még nem jutott eszedbe, hogy mondjuk van más, amiben a boldogságot keresem és meg is találom? Ja nem, mert neked ennyit ér a boldogság, hogy pénz és munka. De te biztosan tudod, hogy nem vagyok boldog. Egy igazi idióta vagy. Tudom, mennyit érek és nem egy ilyen ember fog elbizonytalanítani, mint amilyen te vagy. Te nagyon boldog és sikeres ember, aki biztosan rohadt jóképű és 20 centis farka van. Tedd is fel azt magadnak. Na szia.
"Mert neki volt pénze h elvegyen téged, te meg azonnal kaptál az alkalmon, mert programozó."
10 fős esküvőnk volt, lagzi nélkül. Szóval ezt benézted. 7 évig éltem együtt a szakáccsal, akkor ő hogy csinálta? Lehet, hogy te munka miatt választasz párt, de azért az emberek többsége különb nálad. Ha a férjem engem akart elvenni, és nem a műkörmös Mancikát, az miért fáj neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!