Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a micsoda nő (Pretty Woman-Richard Gere, Julia Roberts) féle alapfilmek óta (az előtt is, de azóta főleg)vadásznak gazdag-pl multimilliomos bankár, sármos férfiakra akkor is ha ők szinte senkik (pl kasszások a lidlben)?
Azt nem érted csak egyedül, hogy nem azért van párjuk, mert mérnökök. :)
Lehet, de fura módon szinte csak azoknak van minőségi párjuk (csinos nők), meg a már leírt divatszakmákból élőknek.
"Miért lenne a kasszás a Lidl-ben egy senki"
Azért, mert nyilván abból kifolyólag jutott arra a sorsra, hogy kasszás lett, hogy nem egy értelmiségi ember. Nem egy egyetemet végtett szoftverfejlesztő, aki C1-es nyelvtudással, havi 500 000 Ft-ot keres, akit megbecsülnek a munkahelyén, és azt csinálja, amit szeret. Helyette kasszázik, brutto 180 000 Ft-ért - abból 120 000-et kap kéthez. Utálja a munkáját, a bunkó főnökét, és sajnálja, hogy nem veheti meg a legújabb Iphone-t. Egy senki, aki örül, ha van heti 1 szabadnapja, és összeszedhet egy átlagos nőt.
Na, ezért.
Jézusom...
Meseautó(1934)(magyar fantasztikus film)
Hamupipőke...
Van akinek akkor se lenne párja ha Lölő meg a többi vagyonát együtt bírtokolná, ennyi. Van olyan nő akinek bejön egy gazdag pasi, van akinek nem. Ennyi. Hogy ki mi után vágyakozik az a magánügye, közöd hozzá semmi
22 "Ember" amire te itt vered most magad, az egy mezei érettségivel 20 évvel ezelőtt megkerestem nőként. Nyelvtudás nélkül.
Pedig akkor nem ennyi volt az értéke mint most, hanem úgy minimum 3x többet ért.
Mire is vered magad? a sötétségedre? arra felesleges, mert az ordít rólad.
Jaj, bocsánat, én ezt nem tudtam, hogy azon múlik, hogy mennyit erek és ki vagyok, hogy megvan-e a legújabb trendi kütyü. Lehet, tényleg buta vagyok 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!