Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a micsoda nő (Pretty...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a micsoda nő (Pretty Woman-Richard Gere, Julia Roberts) féle alapfilmek óta (az előtt is, de azóta főleg)vadásznak gazdag-pl multimilliomos bankár, sármos férfiakra akkor is ha ők szinte senkik (pl kasszások a lidlben)?

Figyelt kérdés
Tudom majd jönnek a nők, hogy az én párom kevesebbet keres, mint én (van ilyen, de 20 ból 19 szer nem ez jellemző ismerősö körben). Azóta hiszik el a nők, hogy ha ők mezei munkások a gyárban, akkor is jár nekik az orvos, ügyvéd?
2020. aug. 18. 17:46
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Azt nem érted csak egyedül, hogy nem azért van párjuk, mert mérnökök. :)

Lehet, de fura módon szinte csak azoknak van minőségi párjuk (csinos nők), meg a már leírt divatszakmákból élőknek.

2020. aug. 18. 18:15
 22/47 anonim ***** válasza:
7%

"Miért lenne a kasszás a Lidl-ben egy senki"

Azért, mert nyilván abból kifolyólag jutott arra a sorsra, hogy kasszás lett, hogy nem egy értelmiségi ember. Nem egy egyetemet végtett szoftverfejlesztő, aki C1-es nyelvtudással, havi 500 000 Ft-ot keres, akit megbecsülnek a munkahelyén, és azt csinálja, amit szeret. Helyette kasszázik, brutto 180 000 Ft-ért - abból 120 000-et kap kéthez. Utálja a munkáját, a bunkó főnökét, és sajnálja, hogy nem veheti meg a legújabb Iphone-t. Egy senki, aki örül, ha van heti 1 szabadnapja, és összeszedhet egy átlagos nőt.

Na, ezért.

2020. aug. 18. 18:16
 23/47 anonim ***** válasza:
87%
Te menthetetlen vagy, kész ennyi.
2020. aug. 18. 18:16
 24/47 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom...

Meseautó(1934)(magyar fantasztikus film)

Hamupipőke...

Van akinek akkor se lenne párja ha Lölő meg a többi vagyonát együtt bírtokolná, ennyi. Van olyan nő akinek bejön egy gazdag pasi, van akinek nem. Ennyi. Hogy ki mi után vágyakozik az a magánügye, közöd hozzá semmi

2020. aug. 18. 18:18
 25/47 anonim ***** válasza:
87%

22 "Ember" amire te itt vered most magad, az egy mezei érettségivel 20 évvel ezelőtt megkerestem nőként. Nyelvtudás nélkül.

Pedig akkor nem ennyi volt az értéke mint most, hanem úgy minimum 3x többet ért.

Mire is vered magad? a sötétségedre? arra felesleges, mert az ordít rólad.

2020. aug. 18. 18:19
 26/47 anonim ***** válasza:
87%
Jaaa, minőségi pár. Te vagy a bombanős nyomorult? :-))) Árult már el, miért az összes nőt kvázod le kollektíven, amikor téged nem érdekel, hogy a duci Gizike egy rendes nő reális elvárásokkal, miért nem azt kérdezed, hogy az insta pitchák miért a gazdag pasikkal akarnak lenni. Amúgy a "minőségi" nők egy jó része szintén diplomás és jól keres, csak úgy megsúgom.
2020. aug. 18. 18:19
 27/47 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy idióta kérdés, és sértő a nőkre nézve. Mindössze annyi az eldöntendő, hogy a kérdező provokált, vagy születetten olyan, mint a kérdése?
2020. aug. 18. 18:20
 28/47 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerűen annyira alacsony az IQ-ja, hogy az agya nem dolgozza fel az információkat, nem fogja fel, hogy nem a pénz hiánya miatt nincs nője. Szerintem hanyagoljuk ezt az embert, egy szerencsétlen.
2020. aug. 18. 18:25
 29/47 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, bocsánat, én ezt nem tudtam, hogy azon múlik, hogy mennyit erek és ki vagyok, hogy megvan-e a legújabb trendi kütyü. Lehet, tényleg buta vagyok 🙄

2020. aug. 18. 18:30
 30/47 anonim ***** válasza:
27%
Idén leszek 50 éves, nő vagyok. SOHA nem voltam képes 15 percnél többet megnézni ebből a filmnek csúfolt sz*rból, és nem vagyok képes megérteni azokat, akik igen.
2020. aug. 18. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!