Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj azzal, hogy 36 évesen otthon élek, nagy 4 szobás családi lakásban ketten az édesanyámmal (testvérem messze él, édesapám meghalt) és a nettó 250 ezres béremből (egyetemen oktatok) havi 170 et félreteszek? Persze jövőre lakást veszek.

Figyelt kérdés
De mindenki ufónak néz, meg rég család kellene, kifutsz az időből (legtöbb férfi ismerősöm 40 évesen állapodott meg). Csak ugye akkor nem lenne soha saját lakásom, ha párkapcsolatokba invesztálnám a bérem. Szóval valamit valamiért. Ja igen, főzök, takarítok, mosok, autóval járok be az egyetemre, vagyis amikor volt kontaktóra. Tehát nincs kiszolgálás semmilyen téren.
2020. aug. 16. 10:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
76%
39-Kérdező! 21-es vagyok. Unokabátyámnak például a felesége gazdagabb, szóval nem lehetetlen. A feleségéék nagy házában laknak. 33 éves a bátyus,32 a nő.
2020. aug. 16. 17:30
 42/46 A kérdező kommentje:
Én is tudok ilyet utolsó, rokonságban 43 éves pasas, 32 éves nő. De a nő mondjuk 10/4 es szóval éppencsak elmegy nőként, a pasas inkább 10/6 os. Sima vezető egy gyárban a férfi, a nő nem dolgozik, de a családja ingatlaneladásból havonta vagy 30 milliót kap mindig, szóval abból 10 az övék nagyjából...De ez ritka eset.
2020. aug. 16. 17:48
 43/46 anonim ***** válasza:
51%

Hát akkor meg miért mondod, hogy nem látsz erre példát? :D

Nálunk unokabátyám 10/8-9 megvan, a neje is azért olyan 6-7, sőt volt 8 is, mielőtt a 2 gyerkőc miatt meghízott. Mindkettő diplomás, mérnök. Szóval mondom, semmi sem lehetetlen, persze nyilván nem általános, ezt én sem mondtam.

2020. aug. 16. 18:27
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a te rokonaid ennyi pénzből nem tudnak legalább 10/7-nek kinézni, az elég cink :D No offense.
2020. aug. 16. 18:28
 45/46 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a gond nekem a leírásban, hogy anyukáddal élsz, dolgozol, félreteszel. Hanem azzal, ahogy a párkapcsolatokról írsz. Egy normális párkapcsolatba nem kell annyi pénzt invesztálni, hogy annyira visszaszorítson téged abban, hogy lakást tudj venni. De lehet, hogy az ilyen pénzfaló plázapicsoid típusú nőket veszed csak nőszámba, akkor talán megértem.

De azért a nők többsége, aki korban hozzádillik, inkább választana vkit, aki kevésbé van jó anyagi helyzetben, de azért már tapasztaltabb felnőtt párkapcsolati téren, tudja, milyen mással (aki nem anyu) együtt élni, tudja, hogy milyen konfliktusok léphetnek fel egy párkapcsolatban, és azokat hogyan kell kezelni. Sajnos a környezetemben nem látok túl sok jót ilyen típusú agglegényektől.

2020. aug. 18. 11:53
 46/46 anonim ***** válasza:
én is szüleimmel lakom és 150-160 000-t keresek kb :) :)
2020. aug. 20. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!