Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal, hogy 36 évesen otthon élek, nagy 4 szobás családi lakásban ketten az édesanyámmal (testvérem messze él, édesapám meghalt) és a nettó 250 ezres béremből (egyetemen oktatok) havi 170 et félreteszek? Persze jövőre lakást veszek.
Ez hülyeség. Senkinek sem könnyebb.
Kedves Kérdező! A te esetedben nem "ciki", hogy anyukádnál laksz, hiszen saját lakásra gyűjtesz, és nem szolgál ki anyuka, hanem csinálsz mindent. Így azért mindjárt más.
A probléma ott van, hogy azért nem akarsz párkapcsolatot, mert az szerinted 1,5 millióba kerül??? Havonta étterem meg színház, meg 250 000-es nyaralás? Nem tudom, kikkel vagy te körülvéve, hogy ilyeneket hallasz tőlük... neked vagy a haverjaid kő gazdagok, vagy a nőik olyan elkényeztetett pcsák, hogy nem zavarja őket, ha teljesen lenullázzák a pasijuk bankszámláját.
Oké, az igaz, hogy randin illik a férfinak fizetni a nő kávéját... de a havi béredbe kerülő nyaralás ajándékba már tényleg nem elvárás. Írnám, hogy keress egy normális nőt... de előbb te is alakíts ki magadban egy normális értékrendet, és szállj le a földre. Ezt jóindulattal mondom.
Én szintén 36 éves férfi vagyok.
30-31 éves koromig éltem otthon, szintén nagy házban, édesanyámmal. Szerettem azt a szituációt, amikor az otthoni élet miatt spóroltam, és pénzt tudtam félre tenni.
Azonban öt éve Budapesten élek, van amikor párkapcsolatban, van amikor egyedül. El sem tudnám képzelni, hogy újra hazaköltözzek, és ne legyek 100%-ig önálló.
Szóval én azt mondom, nincs baj a helyzeteddel, ha ez neked megfelel.
De el is követted azt a hibát, amit én is, túlságosan anyagias lettél. Én most próbálok leszokni róla.
Felelős magatartás - és egy nő is szereti -, ha a férfi megfontoltan tud anyagi biztonságot adni, viszont 10-20.000 Forintokon nem kell szarakodni.
Egy átlagos, normál értékrendű mai lányra nem kell szemmel látható összeget költeni. Szerintem ha elviszed étterembe, elviszed kirándulni, elmentek moziba, akkor a saját szórakozásodat, és a közös élményeiteket is táplálod. Ha egy kellemes bükki kiránduláson nem a közös kirándulást élvezed, hanem azon filózol, hogy mennyi benzinpénzt költöttél el a lány odafuvarozására, akkor ne is akarj ismerkedni. Szabadulj meg az anyagiaskodásod fogságától.
Az, hogy példaként a barátaid 40 évesen állapodtak meg, szimpla felelősség hárítás. Ilyen példákkal csak takarózni szoktak az emberek, pedig belül tudják, hogy ez nincsen rendben így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!