Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek, ha nekem ez az egy dolog nagyon fontos a másikban?
Figyelt kérdés
Évekig dagadt voltam, 76 kg körüli súllyal, alacsony lány létemre. Emiatt 0 önbizalmam volt, utáltam tükörbe nézni. Számtalan sikertelen divatdiéta után életmódot váltottam és elkezdtem edzeni járni. Ennek köszönhetően 2,5 év alatt lefogytam 53-54 kg-ra, amit azóta is tartok. Végre jól érzem magam a bőrömben, tudok csinosan öltözködni, nem kell magam takargatni nyáron (nem vagyok magamutogató, de korábban rövidnadrágot sem mertem felvenni vagy ujjatlan felsőt sem). Nálam tényleg nincsenek csalónapok, ha picit édesebb falatokra vágyom, akkor is csak egészséges hozzávalókat használok. Párválasztásnál is olyan partnert szeretnék, aki hozzám hasonlóan egészségesen étkezik és rendszeresen mozog. Nem szeretnék kétfele főzni minden alkalommal és az sem a kedvencem, mikor más előttem eszi a csokiját,chipsét, sütijét, gyorskajáját stb. Meg tudom állni, hogy ne egyek bele, én már egyáltalán nem kívánom ezeket az ételeket, de idegesít, hogy ilyenekkel szennyezi a testét.2020. aug. 15. 19:06
31/35 anonim válasza:
#29 Nem vonom kétségbe, amit írtál, mert nem tudom. Én azt feltételeztem, hogy azok a férfiak, akiknek ennyire fontos a jó külső meg a sport, esetleg hajlamosabbak úgy élni, mint a kérdező. Gondolom, annyit még tudna engedni, hogy néha megeszik a párja egy pizzát. Ha nem meg előbb vagy utóbb megéhezik szegény puncija annyira, hogy eltűri.😃
32/35 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen magas vagy? Egy fej nélküli képet is küldhetnél, hogy lássuk, milyen alakot van. Önmagában az, hogy 54 vagy 76 kg vagy, nem sok mindent mond el.
33/35 anonim válasza:
A kérdezőnek az is fontos, hogy a pasi az legyen olyan aszkéta mint ő, mondtam neki, hogy sok gyúrós pasi se olyan, én se. Viszont nekem undorító ez a szintű egészség mánia. Azt hiszitek ez igényesség, ez nem igényesség, én magam is edzem rendszeresen, naponta, meg tudom ítélni, hogy meddig hasznos a sportmánia és mikor káros már. Ez káros, amit itt olvashattok. Azok a férfiak akik meg sportolnak, is sok csokit esznek az esetek jó részében. Legalábbis akiket én ismerek, szoktak. nem hinném, hogy én olyan különállókat ismernék.
34/35 anonim válasza:
#33 de hogy jön ez ide? akkor nem egymást keresitek. a kérdés az volt, hogy hogy lehetne ikyeneket találnia, nem arról kérdezett, hogy más, hogyan él, vagy más mit gondol az életéről.
35/35 anonim válasza:
Ezen a fórumon tudsz mutatni egyetlen egy olyan kérdést nekem, ahol minden válaszoló a kérdésre váalszolt és soha sem egy másik kommentre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!