Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, ha nekem ez az egy dolog nagyon fontos a másikban?

Figyelt kérdés
Évekig dagadt voltam, 76 kg körüli súllyal, alacsony lány létemre. Emiatt 0 önbizalmam volt, utáltam tükörbe nézni. Számtalan sikertelen divatdiéta után életmódot váltottam és elkezdtem edzeni járni. Ennek köszönhetően 2,5 év alatt lefogytam 53-54 kg-ra, amit azóta is tartok. Végre jól érzem magam a bőrömben, tudok csinosan öltözködni, nem kell magam takargatni nyáron (nem vagyok magamutogató, de korábban rövidnadrágot sem mertem felvenni vagy ujjatlan felsőt sem). Nálam tényleg nincsenek csalónapok, ha picit édesebb falatokra vágyom, akkor is csak egészséges hozzávalókat használok. Párválasztásnál is olyan partnert szeretnék, aki hozzám hasonlóan egészségesen étkezik és rendszeresen mozog. Nem szeretnék kétfele főzni minden alkalommal és az sem a kedvencem, mikor más előttem eszi a csokiját,chipsét, sütijét, gyorskajáját stb. Meg tudom állni, hogy ne egyek bele, én már egyáltalán nem kívánom ezeket az ételeket, de idegesít, hogy ilyenekkel szennyezi a testét.

2020. aug. 15. 19:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
Igen, csak konkrétan a legtöbb sportos pasi is eszik gyrost, csokit stb. A hobbisportolók jó része eszi ezeket, így a kérdezőnek nehéz a dolga. Az az én bajom, hogy ma már lassan az a normális elvárás, hogy nem ehetsz csokit. Ez nem normális elvárás. Ráadásul az sem igaz, hogy csak akkor lehetsz egészséges, hogyha szinte csak egészségesen eszel. A kérdező tévúton van, mert azt hiszi, hogy a csoki az méreg. Ez olyan mint amikor kitört a koronavírus és bezártak a konditermek, a sok ökör konkrétan pánikba esett, hogy jaj nem lehet gyúrni mi lesz velem. Kicsit ez is ilyen, hogy ha csokit eszel, vagy pizzát, akkor nem lehetsz egészséges.
2020. aug. 15. 21:02
 22/35 anonim ***** válasza:
35%
lehet elvárása, csak tévút, hogy ez kell mindenképp az egészséghez. Én csak szólok neki, hogy az egészséges étel mánia, tévút.
2020. aug. 15. 21:03
 23/35 anonim ***** válasza:

#21 abban egyetértek, hogy nem lesz könnyű dolga. viszont az is igaz szerintem, hogy ezt az életmódot nem tudná tartani valakivel, aki nagyon másképp gondolkodik erről.

amúgy én csóró családból jövök és tök nem ettünk csokit, mindig szülinapomra kaptam csak, és amióta dolgozok és van pénzem szembesültem csak vele, hogy van aki napi szinten eszik csokit.

2020. aug. 15. 21:12
 24/35 A kérdező kommentje:
Leírtam mennyi egészségügyi problémám volt a nem megfelelő étkezés miatt. Mindennapos vagy rendszeres fogyasztásuk igenis méreg, tudományos folyóiratokban, szakcikkekben, könyvekben olvass utána, ha mélyebben érdekel. Nem állítottam, hogy soha egy kocka csokit ne egyél meg többet, de nagyon nem mindegy, hogy egy kocka 95%-os étcsokoládét eszel meg vagy betolsz egyszerre egy nagytáblás Milkát. Többi ételnél ugyanez, ehetném kis mennyiségben néha és ettől önmagában nem híznék vissza, de nem kívánom már egyáltalán, nincs rá szükségem. Koronavírus alatt semmit nem híztam, ugyanúgy eljártam futni és biciklizni, valamint az itthoni eszközeimmel tornáztam, szinten tartásra megfelelt, nem pánikoltam be ettől.
2020. aug. 15. 21:13
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
#22 pontosan ez lenne, ha összejönne valakivel aki másképp gondolkodik, hogy ez kéne folyamatosan hallgatnia, hogy én csak szólok ez tévút :D
2020. aug. 15. 21:16
 26/35 anonim ***** válasza:
35%
De kérdező neked volt egészségügyi bajod másnak meg nincs. Ha neked nincs rá szükséged, akkor mért baj ha ő eszi? nem érdekelnek a tudományos cikkeid elhiheted. Nem foglalkozom velük. Megeszem a csokit, közben jó az alakom mert naponta mozgok. Nem kéne olyan nő, aki szerint ez méreg, vagy ha még az is szerinte, akkor ha rám akarná erőltetni, az lenne a legrosszabb. Szerinted én nem tudom, hogy károsak? nem érdekel, megeszem, mert finom, melelsleg azok a nagy tudományos folyóiratok hozzáértése, eléggé megkérdőjelezhető szokott lenni. nem méreg. Vagy ha az méreg, méreg akkor a levegő is. Ne szívj levegőt se! Méreg! Amúgy tényleg az.
2020. aug. 15. 21:32
 27/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy elhitted, hogy ez sokkal károsabb mint amilyen, akinek nincs egészségügyi baja, neki nem olyan káros. Mellesleg akkor inkább egyek mérget=csokit, minthogy egészségbomba legyek! Viszont azok a cikkek mint írtam, megkérdőjelezhetően hitelesek. Nem az a baj, hogy káros, hanem, hogy nem is méreg. ha valaki egészségesebb, neki meg kevésbé árt. Az a baj, hogyha azt hiszed, akkor lesz teljes értékű a pasid, ha egészségesen eszik.
2020. aug. 15. 21:46
 28/35 anonim ***** válasza:
Ismerkedj például konditeremben, ott van esélyed hozzád hasonló társat találni a nagyon gyúrósak között. Vagy mint írták, face csoportokban. Másik lehetőség, hogy kompromisszumot kötsz. Elfogadod, hogy a másik ugyanúgy rendelkezik a saját testével, mint te. Más lehetőség nagyon nincs. Annak nem túl nagy az esélye, hogy az utcán pont rátalálsz egy másik ugyanilyen emberre.
2020. aug. 15. 22:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Utolsó sok gyúrós is eszik egészségtelen ételeket, legalábbis akiket ismerek, ők igen. Én nem akarnék velük járni, ha nő lennék amúgy.
2020. aug. 15. 22:13
 30/35 anonim ***** válasza:
63%
Jógás csávók? Glutén érzékenyek? Vegák? Vegánok? egyéb fegyelmet követelő csoport?
2020. aug. 15. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!