Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Nem nagyon megyek sehova társaságba. Eléggé introvertált, csendes vagyok. Sosem volt még barátnőm, de már nagyon hiányzik az hogy szeressük egymást valakivel.

Neten szoktam próbálkozni, de nem nagyon vannak ott olyan lányok akik tényleg ismerkedni szertenének, és normálisak is.

Van akinek lenne kedve beszélgetni? 23 vagyok.

2020. aug. 14. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Aki jól néz ki, ápolt és TÉNYLEG normális, az bárhol tud ismerkedni.

Valahol valami neked nem stimmel. Vagy csúnya vagy, vagy igénytelen vagy, vagy csak szimplán nem vagy "normális", ezen most azt értem - mielőtt valaki félreértené -, hogy mentálisan nem ép teljesen, kétségbeesett stb.

Megírod, hogy mi a bajod? De konkrétan.

2020. aug. 14. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
ha introvertált akkor sehol. Tudom, 30 as vagyok és a10 ből 9 introvertált ismerősöm még 30 felett is szingli
2020. aug. 14. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Már megint te? Azzal, hogy egymás után hetvenszer kiírod ugyanazt a kérdést, nem fog változni a helyzeted. Ha igaz, amit pár hazai entellektüel életrajzában olvastam, szánalomszex utoljára a 60-as években csurrant-cseppent, de akkor sem a néma kacsáknak, és akkor sem volt általános.
2020. aug. 14. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Egyetemen.
2020. aug. 14. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, de velem mindig ismerkedni akarnak....lehet nem kellene lefürdenem, hogy nyugtom legyen....szerinted kérdező?:))))
2020. aug. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!