Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez azt jelenti, hogy a nőkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy a nőkben akik itt írogatnak van kettős mérce társkeresési szempontból? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, hogy a férfit zavarja, hogy a nő sok pasival volt. Tipikus női komment: A nő kiélte a vágyait, milyen jó ez, a kisfiú fél, nem elég jó. Régebbi kérdés: A férfi rengeteg nővel lefeküdt már. Női komment: A férfi megbízhatatlan, szexcentrikus, kizáró ok.

2020. aug. 14. 14:20
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
ugye egyenjosúság van, dúl a feminizmus ami mára oda jutott, hogy a nők egyenjogúbbak lettek a férfiaknál, ha egy férfit megcsalja a nő, akkor is a pasi a hibás, mert nem törődött a nővel eleget (nem dugta meg minden nap alaposan, nem kényeztette luxusnyaralásokkal). Ha egy férfi csak picit is csúnyán néz a nőre (néha joggal), akkor már a nő szalad a rendőrségre és feljelenti és 10 ből 9 szer neki fognak igazat adni, mert gyenge nő, akit védeni kell (belül meg egy hiéna).
2020. aug. 14. 16:06
 32/48 anonim ***** válasza:
59%
Továbbra is azt mondom, hogy én például feministaként a megcsalást mindkét nemnél elítélem. Nem lehet hogy fogalmatok sincs, mi a feminizmus csak ráfogjátok minden nőre hogy az, akire épp haragszotok vagy utáljátok valamiért?
2020. aug. 14. 16:07
 33/48 A kérdező kommentje:
utolsó, amikor a feminista nő, szexuális erőszaknak veszi azt, hogy lefekszik egy olyan férfival, aki hazudik neki, hogy kapcsolatot akar, akkor mit gondoljunk a feministákról? Nektek már az is nemi erőszak, ha rosszkor nézünk rátok. Ez a ti egyenjogúságotok. Tudjuk, hogy mi a feminizmus, csak sajnos sok feminista, sokkal elnézőbb a nőkkel szemben, mint a férfiakkal szemben.
2020. aug. 14. 16:17
 34/48 anonim ***** válasza:
83%

Miért érdekel egy olyan oldal álláspontja, ahol mindenki név nélkül közli a véleményét? Egyik kérdésnél ezt mondhat, a másiknál azt.

Itt is a 33 válaszból csak a te kommantjeid különböztethetők meg a többitől.

2020. aug. 14. 16:39
 35/48 anonim ***** válasza:
76%

Már megint olyan valakinek a szavait akarod a számba adni aki nem én vagyok és aki nem hiszem, hogy feminista, bár akár lehet az is. Emlékszem erre a kommentre, kicsit erősnek tartottam, bár megértettem a mögötte rejlő felháborodást. De nem emlékszem, hogy definiálta volna a hölgy, hogy ő akkor most feminista.

Várj csak, segítek. Te férfi vagy. Nekem sok férfi mondja hogy a nők ribik ha több pasival dugnak, de nekik lehet, mert ők férfiak és ez vadászösztön. Ha olyan egybites lennék, mint te, most minden férfit lenézhetnék ezért, hiszen ők is férfiak és ezt állítják. Téged is ez alapján ítélhetnélek meg. De én nem teszem, mert van agyam. Na, szerinted neked is menni fog?

2020. aug. 14. 16:53
 36/48 anonim ***** válasza:
64%

Persze.Elég csak végigfutni az aktuális kérdéseket.A kritikádra általában kapsz 0pontot,ha a nőt érte.

Fordítva pedig közelítesz a százhoz.

Példál én erre nyilván kapok 0pontot,mivel rámutatok valamire.

Ha például egy olyan kérdésnél,ahol a nő bevallja,hogy elhízott,és kapcsolata lesz e,kell e,vagy mirrt nincs,azt merrszelted írni,hogy fogyni kéne,akkor 0pont.

Ha a pasi kérdező,akkor ugyanannál a válasznál 100%ot kapsz,sőt ha elkezded ekézni is,hogy mekkora egy birka f.sz,és egyedül fog meg.ögleni,mert senki se akar dagadtat,akkor ha lenne talán még a 200%at is elérnéd.

Ez csak egy példa volt,de ha összegzed úgy általában az egészet,akkor valóban láthatod(ha akard látni persze) az egyik oldalon a pozitív diszkriminációt.

Ehhez nyilván kell egy rakat nyálas,nyalizó pasi is,akik valami előnyt remélve privátban vigasztaló-védelmező,koslató szerepet vesznek fel,hátha csurran valami.

Ami valljuk meg őszintén elég szánalom.

2020. aug. 14. 17:25
 37/48 anonim ***** válasza:
94%

Lányok, tényleg komolyan veszitek, és 4 oldalon keresztül szórakoztatjátok ezt a bohócot?

Mindannyian pontosan tudjuk, hogy hogy bánnak a férfiak azokkal a nőkkel akiknek bizonyos számú futó kapcsolata volt, és hogy állnak a nők a kalandozó férfiakhoz.

Mindannyian pontosan tudjuk hogy nem a feslett férfiakra van vagy egy tucat degradalo szó aminek mindegyike a napi szókincsünk része, és nem a nők mentalitása, hogy a kalandozó férfiakra ne tekintsen emberként, hanem használni való rongyként.

Ezt ti is tudjátok, és kérdező is tudja, csak vagy üres az élete, és csak gyk-s trollkodassal tud kommunikálni másokkal, vagy pedig fajlalja, hogy a nők kezdenek szarni a férfiak véleményére a nemi életükkel kapcsolatban.

A világon csak produktívabb elfoglaltságok vannak annál, mint hogy ezt a kérdést tovább életben tartjátok.

2020. aug. 14. 17:27
 38/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem definiálta, hogy feminista ez igaz. De a többi feminista se definiálta, hogy miért azok. Sok feministától (magukat annak tartó) nőtől lehetett olvasni már butaságot, az összes többit is lejáratják. Mondjuk én nem azt mondtam, hogy minden feminista olyan, csak, hogy beugrik róluk ez is. Sokan gondolkoznak így, én amikor azt írom, hogy ti nem az összesre gondolok. Mellesleg az nem egy bites, hanem 2 bites. Talán azt se tudod, hogy mi az, csak a szád jár. Ha egybites lennék, bár akkor legyek két bites, akkor kirúgtak volna az egyetemről régen. De tudod mit, magyarázd meg, hogy miért vagyok 1 bites! Lássuk, ne csak a szádat.
2020. aug. 14. 17:28
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó kulcs minden lakatot kinyit, de egy rossz lakatot minden kulcs kinyit. Ezt akár elfogadják a nők, akár nem, mindig így lesz :D
2020. aug. 14. 17:32
 40/48 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező, már leírtam. Nem tudsz normális kérdést feltenni, az okfejtésedet humbukkra alapozod (lájkok és hasonlók) azon kívül, ahogy a 37-es is írta, mindenki által ismert tényeket akarsz cáfolni de nem éppen normálisan kifejtett érvekkel. Inkább ne dicsekedj azzal, hogy egyetemre jársz, mert ha ilyen gondolkodási mintákkal elvégzed, megvan a véleményem a mai egyetemekről. A mi időnkben még volt logika tantárgy meg elvárták hogy tudj érvelni meg úgy általában: gondolkodni.

No de sebaj, igaza is van a 37-es kollégának, felesleges etetni a trollt.

2020. aug. 14. 17:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!