Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy a nőkben akik itt írogatnak van kettős mérce társkeresési szempontból? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, hogy a férfit zavarja, hogy a nő sok pasival volt. Tipikus női komment: A nő kiélte a vágyait, milyen jó ez, a kisfiú fél, nem elég jó. Régebbi kérdés: A férfi rengeteg nővel lefeküdt már. Női komment: A férfi megbízhatatlan, szexcentrikus, kizáró ok.2020. aug. 14. 14:20
21/48 A kérdező kommentje:
Linkelt valaki helyettem!
2020. aug. 14. 15:36
22/48 anonim válasza:
#20: Én és még sokan, meg csak itt látjuk azt, amiről beszélsz. Fura...
23/48 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs huszas a férfi nem ribi hanem hímsoviniszta szexista, rohadék, akinek csak a luk kell.
2020. aug. 14. 15:37
24/48 A kérdező kommentje:
Akik akarták, valaki betolta a linket.
2020. aug. 14. 15:37
25/48 anonim válasza:
Ezek a kifejezések nem ugyanazt jelentik, azt ugye tudod?
26/48 A kérdező kommentje:
Igen de negatív mindegyik, a nők ribik, addig a pasik meg szexmániások, vagy hímsoviniszták vagy akármik. Negatív és kész. Nem kell elmagyaráznod nekem a szavak jelentését, egyetemistaként ismerem őket, megérted?
2020. aug. 14. 15:41
27/48 anonim válasza:
Kérdező, baj van az értelmi képességeiddel, én úgy látom. A hímsoviniszta ellentéte a femincái. A ribinek nincs ellentéte, mert a szoknyavadász még pozitív kicsengésű is lehet és elismerést vált ki a férfibakól, a ribi senkiből nem vált ki pozitív érzést.
Egy férfi akinek sok nője volt menő, mert sokat meghódított. Fordítva ugye ez nincs így. Bámulatos, hogy ezeket az évezredek óta fennálló és a mai napig közvélekedés tárgyát képező elméleteket te nem ismered.
28/48 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj az értelmi képességeimmel felsoroltam, hogy minek szidják a férfiakat a nők, ha baj lenne az értelmi képességeimmel ki.basztak volna már az egyetemről régen. Tehát semmi baj nincs vele, nem csak szinonimákat kerestem a ribire csak férfiban, nem érted, hogy tudom, hogy mit írtam? Egy feminista nő az mindennek elhordja a pasikat, lehet az szoknyavadász, hímsoviniszta, kanos állat, akármi. Mellesleg a szoknyavadász az pozitív kicsengés a férfiaknál, mi nőket keresünk nem?
2020. aug. 14. 15:50
29/48 anonim válasza:
na bmeg hogy pont ezt hoztad fel.... semmi önkritika a férfi nemben, bár ki lepődik meg rajta ezen a ponton?
30/48 anonim válasza:
Érdekes, én feminista nő vagyok és semminek nem hordom el a férfiakat. A pasimnak lényegesen több nő van a múltjában mint ahány pasim nekem volt, és nem zavar. Mondjuk ő valóban értlmes, tudja mit jelent a feminista és hogy működik a társadalom. Ha te még mindig az egyetemen ülsz, fiatalka vagy még. Gondolom, nem azon aggódsz, hogy férfiként mit gondolnak rólad a nők, szerintem nem nagyon vannak nőid és ez bánt, igaz? Jó tanács: nem tudom, milyen szakon vagy, de tanulj meg értelmes kérdést feltenni és logikusan levezetni az okfejtésedet. A random módon váltakozó, ellenőrizhetetlen lájkokra hagyatkozni nem szerencsés, kivéve ha nem volt más célod, mint hogy a nőket ekézd, kettős mércével vádold és gyűlölködj egy jót illetve sajnáld magadat. Ha így van, akkor annyi eszed azért még sincs. De azért került a természettudományos és szociológia tanszéket ha ilyen kérdésekre futja tőled egyetemista létedre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!