Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudtok, állítotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok, állítotok valótlanságokat magatokról ismerkedéskor, férfiak?

Figyelt kérdés
Tényleg ezt tapasztalom, van aki kisebb dolgokban, van aki nagypályás hazudozó. Egyik pasinak ki volt írva, hogy tud franciául is. Gondoltam milyen jó, hisz éltem 2 évet Franciaországban, legalább lesz egy jó témánk. Elkezdtem neki franciául írni, kiderült egy mukkot sem tud, csak azért írta ki, hogy a lányok majd biztos az orális technikájára asszociálnak belőle. Másik pasi ügyvédnek adta ki magát, közben diplomája sincs és egy gyárban dolgozik. A sort még hosszasan folytathatnám. Semmi bajom azzal, ha valaki nem tud franciául vagy nincs diplomája, de a hazudozást már az ismerkedési szakaszban nem tűröm.

2020. aug. 14. 08:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

1-es vagyok: nem a hazugságot várják el, és nem is ezt írtam. Hanem az "egyediséget" ami valójában uniformizált, aktuális divatnak való megfelelés.

Jeleneleg ez éppen a "menő" autó (aki vagy egy 20+ éves tragacs merci/bmw/audi vagy hitelre vett szintén hasonló gép), nyaralás - lehetőleg valami "egzotikus" (kib@szott egzotikus egy olyan hely ahol évi több millió turista fordul meg tényleg) helyen, akár évente többször, gyúrás - mert más mozgás, sport az nem menő mostanság stb stb...

2020. aug. 14. 13:04
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
Hazugság= könnyebb szex. Felnőttként ezt nem tudod, cica?
2020. aug. 14. 13:52
 23/23 anonim ***** válasza:
73%
Én azokat a nőket dobom balra, akiknek az összes fényképe arról szól, hogy síel, jachton napozik, a Niagara előtt pózól, ül a BMW kormányánál... Az ilyen igényű nőkkel én nem tudom felvenni a versenyt. Egy egyszerű pasi vagyok, aki a gyerekeivel elmegy sátorozni Kisorosziba és lángost eszik. Aki az opel astrájával jár a munkahelyére és farmer póló kombót hord leginkább. Ezek egy mai nő számára nem vonzóak, pedig nem is ismernek. Sok millió olyan képességem és tulajdonságom van, amit a barátaim csodálnak és csodálkoznak, hogy-hogy nincs senkim. A padlóról fölállva, hitemet nem elveszítve megállom a helyem és az értékrendemmel sincs baj.Már nevetni is tudok. De hazudni sem fogok a Tinderen.
2020. aug. 14. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!