Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudtok, állítotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok, állítotok valótlanságokat magatokról ismerkedéskor, férfiak?

Figyelt kérdés
Tényleg ezt tapasztalom, van aki kisebb dolgokban, van aki nagypályás hazudozó. Egyik pasinak ki volt írva, hogy tud franciául is. Gondoltam milyen jó, hisz éltem 2 évet Franciaországban, legalább lesz egy jó témánk. Elkezdtem neki franciául írni, kiderült egy mukkot sem tud, csak azért írta ki, hogy a lányok majd biztos az orális technikájára asszociálnak belőle. Másik pasi ügyvédnek adta ki magát, közben diplomája sincs és egy gyárban dolgozik. A sort még hosszasan folytathatnám. Semmi bajom azzal, ha valaki nem tud franciául vagy nincs diplomája, de a hazudozást már az ismerkedési szakaszban nem tűröm.

2020. aug. 14. 08:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Mert ezt várják a nők, látod te is rájuk írtál egyből.
2020. aug. 14. 09:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Erről tudnék mesélni. Italozóban ismerkedtünk meg, fb elerhetőség csere. Másnaptól beszélgetés, nem csak messengeren, telefonáltunk is. Minden remekül alakult. Ügyvéd, saját ház, szereti a cicákat, kocsi, egy csomó képet küldött, milyen jól felszerelt a konyhája, mert ő biz' mesterszakács. Hangoztatta, hogy konzervatív, csak monogám kapcsokat érdekli, 3 éven belül esküvő és gyerek. Azt hittem megfogtam az Isten lábát. Pár hónap kellett, mire rájöttem a hazugságaira. Néha belebotlott, és mást hazudott, ellentéteset. A szakításunknál már annyit tudtam, hogy a mesterszakács tudása megáll a rántottánál; az ügyvédkedés igazából titkár munka, egy ügyvéd cégnél; a házon olyan jelzáloghitel, amit hónapok óta nem fizet; a kocsi legalább kifizetett, de olyan koszos, hogy csak egyszer ültem be. Az előző barátnőjét cselédnek tartotta, és kb mindenkivel megcsalta, akin lyuk van. Ja, és a cicákat sem szereti. :( Azt mondta, azért kamuzott ennyit, mert ő is látja, hogy semmitérő, és csak így volt esélye nálam. Az jobban fájt, hogy ilyennek gondolt, minthogy amúgy egy hazug, szharéletű.
2020. aug. 14. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Németül is tudsz?

Ki miért hazudik?

Pl: [link]

F

2020. aug. 14. 10:53
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

1es! Nem hazudni kell, hanem nem kell unalmasnak lenni!

N28

2020. aug. 14. 10:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14: Nekem pont ez a nagyzolás a "túrázás utazás" meg a többi maszlag nagyon unalmas már. Szóval kinek mi az unalmas. Minden 2. embernél tengerpartos képek, kocsi, utazás. Nekem aki otthonülős, a 120. ilyet lapozgatva már roppant unalmas és klisés, elcsépelt dolgok ezek.
2020. aug. 14. 11:12
 16/23 anonim ***** válasza:
3%
Azért hazudnak mert másképp a konkurencia elveszi az összes dugható lányt.
2020. aug. 14. 11:24
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

#1: "Mert ezt várják el a nők azért."

Az nem jut eszedbe, hogy nem azt várják el, hogy hazudj, hanem hogy valóban olyan légy, mint akinek hazudod magad. Szerinted nem fog hamar kiderülni, hogy kamuzol? Hamar meneszteni fognak, ha megtudják, hogy hazudozol össze-vissza.

2020. aug. 14. 12:10
 18/23 anonim ***** válasza:
20%
17: Akkor talán nem kell elvárni a fehér lovas herceget 20centis farokkal, és nem kell hazudoznia az áltagos férfinak. Végső soron magának köszönheti a nő, aki szerint aki nem Ian Sommerholder, az már unalmas, sőt, nem is férfi!
2020. aug. 14. 12:21
 19/23 anonim ***** válasza:
95%

#18:

Mindenki azt vár el, amit akar. Talán a pasiknak is a realitás talaján kéne maradni és egy előnytelen külsejű szakmunkásnak nem a több diplomás, kifejezetten vonzó külsejű nőre hajtani.

2020. aug. 14. 12:28
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
19: Akkor jogos lenne, ha a szerényebb egyszerűbb nők elvárása másabb lenne. Sajnos náluk sem az.
2020. aug. 14. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!