Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudtok, állítotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtok, állítotok valótlanságokat magatokról ismerkedéskor, férfiak?

Figyelt kérdés
Tényleg ezt tapasztalom, van aki kisebb dolgokban, van aki nagypályás hazudozó. Egyik pasinak ki volt írva, hogy tud franciául is. Gondoltam milyen jó, hisz éltem 2 évet Franciaországban, legalább lesz egy jó témánk. Elkezdtem neki franciául írni, kiderült egy mukkot sem tud, csak azért írta ki, hogy a lányok majd biztos az orális technikájára asszociálnak belőle. Másik pasi ügyvédnek adta ki magát, közben diplomája sincs és egy gyárban dolgozik. A sort még hosszasan folytathatnám. Semmi bajom azzal, ha valaki nem tud franciául vagy nincs diplomája, de a hazudozást már az ismerkedési szakaszban nem tűröm.

2020. aug. 14. 08:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%

Mert ezt várják el a nők azért. Ha sima, átlagos, normális ferfi vagy, ezt el is ismered, akkor unalmas, lúzer leszel a nők szemében. Ezért kell mindig "menőzni, nagyzolni és többnek LÁTSZANI, többnek láttatni magad férfiként, mint ami valójában vagy.

Ha nem így teszel esélyed nem lesz kiemelkedni a tömegből, senkit se fogsz érdekelni, vagy legalábbis csak egy szűk társaságot, ahol viszont barátnőt, párt találni nagyjából esélytelen.

Én elismerem a rossz tulajdonságaim, nem vagyok a "kivagyiság" híve, nem játszom magam menőnek, macsónak, meg is kapom általában, hogy "miért vagyok ilyen önbizalomhiányos, miért nem vagyok magabiztos stb". Pedig rohadtul nem erről van szó, csak nem játszom meg magam.

2020. aug. 14. 08:33
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez tök egyszerű. Mert dugni akarnak.

A társkeresőkön ez megy. Mindenki diplomás, 3-4 idegennyelvet beszél, anyagilag stabil, független(!) ,imád utazni, egészséges életmódod folytat, stb stb stb...

És mi az igazság?

Jó esetben max egy érettségije van, a magyart sem beszéli, a helyesírása egy 8 éves szintjén van, soha nem járt még a Balatonnál messzebb, dohányzik , iszik. Sokszor elvált sok gyerektartás fizető tinilányok után rohangáló félimpotens nagyobb öntudatú mint eszű sörhasú böfögős fingós istenbarma.

Egy lopott kép, vagy 30 évvel ezelőtti, esetleg retusált. (ha nem hülye ahhoz is) :D

Szóval nem kell feltétlenül komolyan venni azt amit a társkeresőkön sőt a neten olvasol. :)))

2020. aug. 14. 08:37
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem párkapcsolatot keresnek, csak dugópajtit.
2020. aug. 14. 08:39
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

A felnőtt nők , és férfiak hazudozási arányai azonosak.

Míg a gyerekeké eleinte 0,majd emelkedő tendenciát mutat.

Erről ennyit.

5/23 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazért hazudnak, amiért a hazudós nők is. 10 emberből úgyis mindig akad 1-2, aki elhiszi a hazugságokat, ez pedig bőven megéri nekik. Egyébként sajnos a mai világban az őszinteség gyakran nem kifizetődő, én már nem is nagyon ismerkedem senkivel, mert hazudni nem akarok, ha pedig őszinte vagyok, akkor még az a kevés érdeklődő is eltűnik.
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos a mai világban sok nő észre sem veszi az átlag pasit, ezért próbálnak kicsit kitűnni. Egy átlagos melós pasinak 99%-ban vissza sem írnak a nők. Volt hogy én is azt írtam be, hogy CNC gépkezelő, és azzal nem voltam annyira sikeres mint mikor hozzátettem, hogy programozó.
2020. aug. 14. 08:40
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ezért csináltam tinderen kíváncsiságból egy negatív profilt.

Alapból nincs bajom azzal ahogy kinézek, edzem és helyesnek is mondanak. Szóval az ábrázatom rendben. Na a profilomat viszont keményen megküldtem negatívumokkal gondolván, hogy azok a nők akiknek pont ebből van elege majd egy könnyed sóhajt eleresztve jobbra húznak.

Mert ugye van egy olyan szabály a piacon, hogy csináld azt, amit senki nem csinál. Keresd a rést. :D

Úgy nézett ki a profilom amikor tindereztem, hogy leírtam, hogy nem vagyok manager egy multinál és diplomás sem. Nincs nagy szám munkám csak a kötelezőt keresem meg vele. Értelmiséginek nem mondanám magam. Átlagos vagyok, de nem teljesen középszerű. Nem vagyok jó ember. Ha van igazi, akkor az nem én vagyok. Én az vagyok, akitől anyukád óvaintett. :D

És erre direkt melós, koszos, kisvakond jelmezes képeket raktam be.

Nagy sikerem volt vele.

2020. aug. 14. 08:49
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Ez attól is függ, mit tekintünk hazugságnak. Mert pl. én is ismerkedtem már olyan lánnyal, aki csak az arcáról küldött képet, aztán később megértettem, hogy miért, eléggé kövér volt. Ha úgy vesszük, ez is hazugság, mert képen nem akarta vállalni a teljes alakját. Vagy amikor itt is beszélgettem, ismerkedtem néhány lánnyal, tök jól ment minden, ők is mondták, hogy rendes, normális gyerek vagyok, aztán nem írtak többé. Vagy amikor azzal jönnek, hogy nekik nincsenek nagy igényeik, elég egy átlagos srác, aztán amikor átlagos srácként próbálkozom, akkor érdekes módon egyiknél sincs sikerem. Szerintem a legtöbb ember hazudik, vagy mert gyáva vállalni önmagát, vagy mert addig könnyű a helyzet, amíg nem kell tettekkel bizonyítaniuk.
2020. aug. 14. 08:52
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Mert gyökerek. A saját anyjukat is eladnák, hogy egy kis szexhez jussanak.
2020. aug. 14. 09:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Valóságban ugyanez megy. Mutatják az új autót, megy a kulcs pörgetés, de a lízing meg hitelszerződés nyilván 10-15 évre nem villog mellette soha. Ugyanez a nyaralásokkal. KÖTELEZŐ nyaralni, akár hitelből is. Miért? Én 30 év alatt 3x ha voltam nyaralni. Minek? Mert trendi és kötelező? Nekem nem.
2020. aug. 14. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!