Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a férfinek titkolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a férfinek titkolnia a nő előtt, hogy a szex miatt ismkerkedik vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 14:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

Amit a korábbi válaszadó mondott, hogy nemi erőszak lenne, az szerintem hülyeség. Ha nem akarod, hogy átverjenek, akkor ne feküdj le relatíve idegenekkel, akiket hetente 2-3 alkalommal látsz egy hónapja (jó esetben), és semmit nem tudsz róluk, azon kívül, amit elmondtak magukról. Ha egy ember kéreget a buszon és adsz neki 1000 forintot orvosságra, amit italra költ, az sem lopás, hanem átverés.

Amit meg Amerikáról mondanak, az is túlzás, ezért ott sem lehet feljelenteni, csak akkor lehet, ha nem egyeztél bele a szexbe.

2020. aug. 12. 17:44
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is hülyeség az erőszakolós rész, de az is, hogy ennyi férfi ráfeszül a szexre. Ha valaki mindenáron csak erre vágyik, akkor keresse meg hozzá a megfelelő partnert hazudozás nélkül vagy menjen prostihoz - ott egy csekély összegért megkapja, amit akar, olyan formában, ahogyan akarja és mindenki boldog.
2020. aug. 12. 18:08
 23/33 anonim ***** válasza:
85%

"Ha én igent mondok a szexre párkapcsolat reményében, az normális dolog. Ha párkapcsolatot HAZUDNAK nekem, hogy megdughassanak, az átverés, és mivel soha nem akarnék olyannal dugni, aki csak meg akar dugni, igen, nemi erőszak."

Akkor viszont te is várj a szexszel.6 hónap próbaidő a srácnak,rendszeresen találkozzatok,és ha kitart melletted,akkor jó eséllyel ő a te Rómeód.

2020. aug. 12. 18:42
 24/33 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem is hülyeség az erőszakolós rész, de az is, hogy ennyi férfi ráfeszül a szexre. Ha valaki mindenáron csak erre vágyik, akkor keresse meg hozzá a megfelelő partnert hazudozás nélkül vagy menjen prostihoz - ott egy csekély összegért megkapja, amit akar, olyan formában, ahogyan akarja és mindenki boldog."

Én nem lennék boldog prostiktól. Még ha szexet akarok se. Ugye aki prostihoz jár az lúzer sokak szemében. Konkrétan társadalmilag az nem lúzer aki összehoz szexet egy olyan nővel aki nem prosti. Sok férfi örülne olyan nőnek aki csak szexkapcsolatot akar de sajnos kevés van! Igazából én személy szerint nem hazudtam senkinek sem még, hogy szeretem, miközben nem szerettem, viszont sajnos sok pasi rá van kényszerítve. A prosti nem ad boldogságot, szexkapcsolatot akaró nőt meg nem talál. Milyen megoldás van még? Nem igaz, hogy a prostitól boldog a férfi, én nem lennék ha most mennék, az biztos. Prostihoz azért mennek sokan mert nincs más. Szexkapcsolatot is akarnak sokan, de sajnos nincs rá vevő. Ezért választják a hazudozást. Őket is meg lehet érteni. A nőket is akik utálják őket, viszont a pasit is, ha nincs neki semmilyen nő akkor a közelében. Nyilván ha egy nő talál szexkapcsolatot 1 nap alatt, nem érti meg, hogy miért hazudozik egy pasi. Ha a pasi is találna 1 nap alatt szexkapcsolatot, nem hazudozna nektek. Azért mert csak szexre nem akarja egy nő se. Egy prosti az nem elégíti ki a pasit szerintem, hiszen munkából teszi.

2020. aug. 12. 19:06
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

"Nyilván ha egy nő talál szexkapcsolatot 1 nap alatt, nem érti meg, hogy miért hazudozik egy pasi."

Ha egy (hetero) nő talál szexkapcsolatot, akkor vele együtt egy férfi is. Legyél te az a férfi.

2020. aug. 12. 19:33
 26/33 anonim ***** válasza:
34%
Én rendes kapcsolat híve vagyok utolsó, amiben sok a szex. Viszont az a nő aki talál, egy nap kereséssel talál, a férfi meg előtte elhajtást kapott 100 másik nőtől. Ez a különbség. Ez nem változtat azon amit írtam, ha találna szexkapcsolatot, nem hazudna a nőknek. Meg lehet érteni a pasit is. Amúgy nem szeretem a statisztikákat, nyilván ha nő talál férfi is, csak valamelyiknek elsőre, valamelyiknek ezredjére.
2020. aug. 12. 20:54
 27/33 anonim ***** válasza:
86%

"Első de ti meg nem értitek meg, hogyha te kellesz a pasinak, akkor nyilván nem mondja el, hiszen te vagy a kiszemelt szexre. Inkább hazudja neked, hogy kapcsolatot keres, vagy akárkinek, minthogy 10 nőből 9 elhajtsa az igazságért. Minek vállalja be, hogy 10/9 nő elhajtja? Hogyha így meg szex is előbb lesz? Nem logikus."

6-os, pont azt írtam, hogy én inkább örülnék neki, ha nem titkolja, hogy szexkapcsolatot keres. Mert így tiszta lapokkal játszik.

Az meg hogy elhajtom, az az én dolgom. Én nem szeretnék szexkapcsolatot, szóval innentől kezdve nem nagyon érdekel, hogy még hánynál próbálkozik. Vagy szét kéne tennem, mert szépen kér? :D

2020. aug. 13. 10:44
 28/33 anonim ***** válasza:
70%

"Az meg hogy elhajtom, az az én dolgom. Én nem szeretnék szexkapcsolatot, szóval innentől kezdve nem nagyon érdekel, hogy még hánynál próbálkozik. Vagy szét kéne tennem, mert szépen kér? :D"

Viszont ő meg dugni akar, nem akar tiszta lappal játszani, mert akkor elhajtjátok. Direkt nem kezd tiszta lappal, hogy legyen szex. Nem is akar tiszta lappal kezdeni, nem éri meg neki. Minek kezdjen tiszta lappal, ha ő szexet akar, viszont akkor elhajtaná sok nő? Ez nem éri meg. Szex kell és kész. Tiszta lap nem kell. Nem kell szét tenned a lábad, mert szépen kér, azért hazudik, mert akkor teszed szét.

2020. aug. 13. 19:02
 29/33 anonim ***** válasza:
76%
Lemész buliba ismerkedni, tuti akad olyan csaj, aki szívesen hazamegy veled. Nem is kell hazudni, hogy csak szexet akarsz, mert ebben a szituációban evidens. Nekem pont az a problémám, hogy nem akarnak semmilyen folytatást és lezárják annyival, hogy ez egy alkalom volt.
2020. aug. 13. 19:13
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok felszedni buliban pi.csákat. Bár volt aki buliban nagyon bejött, viszont akkor inkább jó lenne egy rendesebb nő, aki bejön és járunk, mellé mindennap szex. Én nem magamat írtam le az előbb hanem a mentalitást, szex kell, a többi le van szarva. Ha a szex esélye csökkenne vele, nem mond igazat. Neki oly mindegy, hogy te őszinte pasit akarsz vagy sem. Az nem érdekli, csak a lábaid köze. Sokszor előfordult már veled, hogy komolyat akartál, a pasi meg hazudott? Ez ilyen ragadozó helyzet, azt csinálja amivel csalogatja a másikat. Nem szép, ez van.
2020. aug. 13. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!