Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell a férfinek titkolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a férfinek titkolnia a nő előtt, hogy a szex miatt ismkerkedik vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 14:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
15%
Nyolcas azon kívül, hogy te be akarsz perelni nemi erőszakért olyan férfiakat, akik semmilyen erőszakot nem követtek el, tudod még mi a baj azzal amit írsz? Sok férfi örülne egy szexkapcsolatot akaró nőnek, csak hát olyat nem talál aki akarja őt és szexkapcsolatot akar, lefekszik azzal akivel tud. Ha hozol nekem egy nőt, aki szexkapcsolatot akar, nem hazudok senkinek majd, eskü.
2020. aug. 12. 16:42
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
Ha én igent mondok a szexre párkapcsolat reményében, az normális dolog. Ha párkapcsolatot HAZUDNAK nekem, hogy megdughassanak, az átverés, és mivel soha nem akarnék olyannal dugni, aki csak meg akar dugni, igen, nemi erőszak.
2020. aug. 12. 16:44
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

"Ha hozol nekem egy nőt, aki szexkapcsolatot akar, nem hazudok senkinek majd, eskü."

Hozol nekem nőt... te elbaszott nyomorék gechi.

2020. aug. 12. 16:45
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
Férfiként írom hogy illúzióromboló közölni őszintén hogy csak a nő teste kell pár alkalomra. Az ügyesebbek picit udvarolnak is hogy megkapják amit akarnak, aztán lekoptatják a nőt. Én ilyen nőbe szerettem bele, aki a szépfiúkra ment és természetesen hagyta magát kihasználni. Velem szemben bizalmatlan volt, azt hitte én is olyan vagyok mint az előző "udvarlói". Sajnos az ilyenek miatt nem bíznak a nők a férfiakban.
2020. aug. 12. 16:45
 15/33 anonim ***** válasza:
18%

12. Jézusom bmeg. Remélem ez a gondolkodás törpe kisebbségben marad.

Ennyi erővel a megcsalásért pedig járjon megkövezés, vagy minimum ugyanígy börtön.

2020. aug. 12. 16:48
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Nem baj, egyre több csajnak jön meg az esze, és előbb hónapokig udvaroltat, mire lesz szex. Előbb leszel túl az első családi ebéden, mint a bugyi lehúzáson. Utána meg lehet majd magyarázkodni anyádnak, igen, kedves lány a Gizike, de kidobtad, mert csak szexre kellett. Te feleségnek inkább egy top külsejű cicababát akarsz, az se baj, ha bunkó.

Utána sírtok, hogy addig jó a házasság, amíg a nő felszed 5 kilót, és elveszti mindazt, amiért beleszerettél.

Egészségetekre!

2020. aug. 12. 16:50
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
"Hozol nekem nőt... te elbaszott nyomorék gechi." Ajaj egy vérfeministába futottam bele. Beperellek téged, mert én nem akartam, hogy ilyet írj rólam! Még mindig nem nemi erőszak. Kényszerített a szexre? Nem. Erőszak? Nem. Sajnos nektek feministáknak nincs fogalmatok az erőszak fogalmáról se. Az az erőszak amikor téged rákényszerít olyanra amit te nem akarsz. Ha ott a hálóban te akarsz szexelni az nem erőszak. Bármit belemagyarázhatsz, nem az és kész. Nem te döntöd el, hogy mi az erőszak hanem a törvény. Mellesleg, hogy bizonyítod, hogy ő csak szexet akart? Bíró úr: a pasim mindennap szexelt velem, de nem vitt moziba. Így?
2020. aug. 12. 16:51
 18/33 anonim ***** válasza:
55%
Ha ő le akar veled feküdni és te akkor leakartál vele, az nem erőszak. A feministák nem tudják, hogy mit jelent ez a szó. Segítek. Ha a buszon megfogdos egy férfi és nem akarod az erőszak. Ha ott akarod, hogy megfogdosson de később megutálod, az nem. Ha a hálóban igent mondasz a szexre, az nem erőszak onnantól. Ennyi.
2020. aug. 12. 16:54
 19/33 anonim ***** válasza:
35%
Látom a sok nőci lepontozgat. Akkor áruljátok el nekem, hogyha ott a hálószobában ti azt mondjátok, hogy szexelni akartok, később megutáljátok a pasit, az mi a fenéért erőszak? Semmiért, kedveskéim, semmiért. Ez nem erőszak ez félresiklott ismerkedés. Hiába utáljátok ti a férfiakat ugye valamelyikőtök engem le nyomorék ghecizett, attól még nem ti mondjátok meg, hogy mi az erőszak és mi nem. Ismerkedésnek van egy velejárója, nem mindig fogjuk ki a jó partnert, viszont nem lesz rögtön erőszakoló.
2020. aug. 12. 17:05
 20/33 anonim ***** válasza:
33%
Tizenkettes továbbra sem írtad le nekem az erőszak definícióját. Az az erőszak, ha te nem akarsz szexelni de ő kényszerít téged. Hogyha a pasi kicsit rendesebbnek adta ki magát, viszont te önként szexeltél vele az nem erőszak, ha feminista vagy se. Van a nevedben 5 ös és D betű?
2020. aug. 12. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!