Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belemennétek-e egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek-e egy párkapcsolatba olyannal, aki lényegesen alacsonyabb jövedelemmel rendelkezik, mint ti és ez a megszokott életszínonalatok feladásával vagy romlásával járna?

Figyelt kérdés

Feladnátok-e megszokott életviteleteket egy párkapcsolatokért, mert a partneretek nem tudja megengedni magának. Például hogy nem utazhatsz, járhatsz hangversenyekre, étterembe úgy, mint korábban? Rosszabb esetben kevesebb jutna a megtakarításaidra, gyereke(i)dre?

Mi az a határ, ameddig elmennél, mit vállalnál be a szerelemért, mit nem?

2020. aug. 11. 14:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

"Nem,de olyannal sem aki lényegesen többet keres nálam.N"

Akkor te önmagad keresed, nem párt. Megtaláltad, gratulálok. Szeresd magad, még véletlen se legyen 1ft különbség se köztetek ;) Ha netán lenne, akkor szétmarod lelkileg, ha meg kevesebbet keres, akkor azért.

2020. aug. 11. 23:44
 22/31 anonim ***** válasza:
Köszi,de nem vagyok egyedül,utolsó.
2020. aug. 12. 00:36
 23/31 anonim ***** válasza:

A kedves párjelöltnél inkább az érdekelne hogy milyen ember valójában, és nem a jövedelme határozá meg hogy össze e jönnék vele. Attól hogy alacsonyabb a jövedelme még nem hiszem hogy olyan sok lemondással járna.

29/f

2020. aug. 12. 08:50
 24/31 anonim ***** válasza:

Én csatlakozok az általad idézett válaszolóhoz.

Nem értem hogy miért baj, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnék ahol nem probléma a pénz, egyenlőek vagyunk ilyen téren.

A téma a LÉNYEGESEN több/kevesebb fizetés volt, nem értem honnan szeded az 1 ft különbséget. (Nálunk speciel 30ezer ft a különbség, teljesen belefér, 300.000 már nem férne bele nálam.)

Persze szép gondolat hogy a kapcsolat annyiból fog állni hogy révedezünk egymás szemébe a holdfénynél, de a kapcsolat emellett a való élet megpróbáltatásairól is szól, amihez én szeretnék egy egyenrangú társat. Én ezt nem érzem problémának...

2020. aug. 12. 08:55
 25/31 anonim ***** válasza:
24-es, az a probléma h két ugyanolyan ember nem létezik. A munkát sem lehet ugyanolyan szinten felosztani. Nem léhet egy porszívót 2 embernek megfognia egyszerre. Nem tud főzni 2 ember egyszerre egy lábosban. Nem tudja két ember befizetni a villanyszámlát egyszerre. Ez hülyeség. Vagy ha ez a mániád, akkor ez már az elején borítékolható h válás lesz, mert nincs két ugyanolyan ember. A másik meg ha én 50kg-os zsákokat pakolok, akkor te is ezt teszed? 1et én, 1et te? Ha téged "előléptetnek", akkor lépjen elő a másik is, mert te felette vagy egy 100assal mondjuk? Én az utóbbi 4-5 évben 1-2millió között kerestem havonta. Akkor keressek olyan nőt aki szintén ennyit keres? A kör nagyon leszűkül. Sosem néztem ki mennyit keres, de ha nem fogja meg azt a kva poharat és nem mossa el maga után, akkor kivágom mint macskát szarni, azt lehet jönni h de egyszer te egyszer én mossam. Akkor keress 2 milliót. Látod hova vezet ez?
2020. aug. 12. 12:57
 26/31 anonim ***** válasza:

"két ugyanolyan ember nem létezik."

Egyetértek, nem is kell ugyanolyannak lenni.

"A munkát sem lehet ugyanolyan szinten felosztani"

Miért ne lehetne?

"Nem tud főzni 2 ember egyszerre egy lábosban."

Nem, de több lábosban probléma nélkül. A közös főzés az egyik kedvenc programunk, szokott sikerülni. :)

"Nem tudja két ember befizetni a villanyszámlát egyszerre"

Nem, azt én fizetem, a párom meg hasonló értékben mást.

"ha én 50kg-os zsákokat pakolok, akkor te is ezt teszed?"

Hát eddig ha ilyen nehéz dolgokat kellett pakolni (pl. felújításnál cementes zsák, hasonlók) akkor azt ketten fogtuk meg és együtt vittük, inkább mint hogy egyikünk szakadjon meg.

20-30 kilóig meg mindketten tudunk egyedül is cipekedni.

"Ha téged "előléptetnek", akkor lépjen elő a másik is, mert te felette vagy egy 100assal mondjuk?"

Ehh, közszférában én annyira nem aggódok, hogy így vagdosnák hozzánk a fizuemeléseket. :DDD

2020. aug. 12. 13:05
 27/31 A kérdező kommentje:

24-es, pontosan, a lényegesen alacsonyabb bevételről van szó. Ráadásul itt nem is 300 000 forint különbségről, hanem többről van szó.És ha van valami jelentősége, én vagyok a nő. 50 felé már megszoktam egy életstilust, életszinvonalat, amit magamnak teremtek elő, és ahogy éltem az elmúlt 25 évben. Ebből szivesen áldozok jelentős összeget a gyerekem iskoláztatására, oktatására, és egyéb szükségleteire - de ő még általános iskolás, ezért teljesen indokolt, ellentétben egy ötvenhez közeledő férfi esetében nem tűnik sem jó, sem gazdaságos megoldásnak, hogy mindent fizessek, amit nélküle megcsinálnék, hogy ő is részt vehessen benne. Azt pedig még kevésbé tudom elképzelni, hogy hosszú távon tolerálnám, ha nem élhetnék úgy, ahogy megszoktam, tudnék és szeretnék, mert a partnerem nem tudja megengedni magának, azt pedig nem fogadja el, hogy én fizessem az ő részét.

Nyilván, ha konkrét jelöltről lenne szó, akibe beleszerettem, lehet, hogy elboritaná az agyamat a rózsaszin köd, de elméletben, az ismerkedési fázisban őszintén aggaszt, ha az érdeklődő fél azt mondja, hogy inkább ne üljünk be egy kávézóba, mert drága, vagy hogy majd csak fizetés után találkozzunk.

Fiatalabb korban, mint ahogy a 8-as válaszoló irta, gondolom, szintén rugalmasabb az ember, hiszen közösen épitenétek fel az életeteket, olyannak, ami mindkettőtöknek megfelel.De azt hiszem, hogy ha már mögötted van egy fél év munkája, egy élet, amit megszoktál, egy gyerek, akiről a lehető legjobban szeretnél gondoskodni, valóban nagy szerelem kellene ahhoz, hogy önként visszatérj a startvonalhoz.

2020. aug. 12. 13:31
 28/31 anonim ***** válasza:
54%

26-os, akkor még véletlenül se értsd amit írtam, csak keresd a hibát benne. Fogjátok akkor ketten a porszívót.

Gratulálok.

2020. aug. 12. 13:31
 29/31 anonim ***** válasza:

Ja, azt kihagytam: általában heti kétszer porszívózunk, egyszer én egyszer a párom. (Így jön ki, az csinálja aki hamarabb hazaér.)

Továbbra se értem, ez miért baj...?

2020. aug. 12. 13:38
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyszer te veszel házat, egyszer én. Egyszer te fizeted az olaszországi nyaralást, egyszer én. Egyszer te főzől, egyszer én. Nem baj, hogy én nem tudok, majd esszük a szrt. Még mindig nem érted?
2020. aug. 12. 15:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!