Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belemennétek-e egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek-e egy párkapcsolatba olyannal, aki lényegesen alacsonyabb jövedelemmel rendelkezik, mint ti és ez a megszokott életszínonalatok feladásával vagy romlásával járna?

Figyelt kérdés

Feladnátok-e megszokott életviteleteket egy párkapcsolatokért, mert a partneretek nem tudja megengedni magának. Például hogy nem utazhatsz, járhatsz hangversenyekre, étterembe úgy, mint korábban? Rosszabb esetben kevesebb jutna a megtakarításaidra, gyereke(i)dre?

Mi az a határ, ameddig elmennél, mit vállalnál be a szerelemért, mit nem?

2020. aug. 11. 14:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ahogy elmúlik a rózsaszín köd, hiányozni fog az életed. Az "önmegvalósítás" nem mindig valami fennkölt dolgot jelent, elég annyi is, hogy ha hangversenyre akarsz menni, akkor mehess.
2020. aug. 11. 15:33
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem nagyon tudok elképzelni ilyen szituációt.

Az életszínvonalam rajtam múlik. Én meg tudok élni a fizetésemből, sőt félre is tudok tenni. Magam veszem a szükségleteimet, a hobbijaimat. A megtakarításom meg ugyanúgy az én pénzem, akkor is, ha amúgy van párom.

Időnként járok étterembe, hangversenyre, kiállításra. A belépők kb. 3-4 ezer forintból megvannak. Ezt azért havonta-kéthavonta minimálbérből is ki lehet fizetni (nyilván én fizetem az enyémet és ő is a sajátját). De ha nem tudja, akkor nekem van annyi pénzem, hogy ezt kifizessem neki is. Nem fogok ennyitől rosszabb életszínvonalba kerülni.

Utazni meg amúgy is SZÉP-kártyából szoktunk. Én bőven kapok annyit, hogy kettőnknek is elég legyen szállásra, kajára. Párom kb. ugyanannyit keres, mint én, de így is az én kártyámat szoktuk ellőni erre, mert különben bent maradna a pénz. Évi egyszer, max. kétszer nyaralok amúgy is, mert olyan sok szabadságom nincs.

2020. aug. 11. 15:36
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom elképzelni én sem. A pénzem az enyém, én döntöm el, hogyan költöm a saját keresetem. Ergo én felelősségem is egyben, hogy mire folyik el. Alapjáraton felesleges dolgokra nem költök, sokkal többre tartom a megtakarítást, a befektetést és az okos költést, főleg ebben a túlfogyasztó világban.

Ha valakivel párkapcsolatba lépek, akkor az elején én nem fogom megosztani vele a bankszámlám. Az már egy másik szintű kapcsolat. Ha pedig eljutok valakivel odáig, hogy meglépem ezt a bizalmi szintet, akkor az azt jelenti, hogy a párom pénzkezelési szokásai rendben vannak, ő is felelősen be tudja osztani a keresetét.

Tehát igen, vállalénk ilyen kapcsolatot, max idővel szétmennénk, mert a pénzügyi világnézetünk különbözne.

De ha egy kapcsolat megeszi a pénzed, az nem egy jó kapcsolat és azt nem is szabad erőltetni.

2020. aug. 11. 16:02
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
Hangverseny, étterem... ezek aztán a k...rva fontos dolgok! Hányok tőled! De a kérdés totál értelmetlen. Továbbra is keresek, te észlény! Így a saját dolgaimra ugyanúgy jut mint eddig! Az meg hogy te egy útszéli csövessel állsz le, akit még neked kell eltartanod az meg a te dolgod!
2020. aug. 11. 16:25
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig ilyen kapcsolatban voltam. Rendszerint 1-2 nulla volt a bevételi különbség köztem meg a hölgyek között. Csak ugye azok a fránya nagy igények...

33f

2020. aug. 11. 16:28
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene lemondanom bármiről? Ha én tudok utazni meg kirándulni viszem magammal és kész.
2020. aug. 11. 16:37
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kellene lemondanom bármiről? Ha én tudok utazni meg kirándulni viszem magammal és kész."

Ha nagyon sokat keresel, meg sem érzed, de ha duplán fizetsz mindent, akkor valamire nem fog jutni.

2020. aug. 11. 16:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó fizetésem van, ugyanakkor felét se költöm el. Nincsnigenyem drága szórakozásra, simán elvagyok egy fürdővel, sporttal, túrák al, mozival, ami heti szinten nem nagy összeg két embernél se. Ebből fakadóan nem tudom elképzelni hogy más életszínvonalra kerülnék valakivel, hiszen ha minimálbéren is van, kajára jut pénze, ha pedig ugyanúgy szeret szórakozni mint én, simán belefér.
2020. aug. 11. 16:52
 19/31 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem érdemes forintosítani.
2020. aug. 11. 19:02
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem,de olyannal sem aki lényegesen többet keres nálam.N
2020. aug. 11. 20:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!