Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat a lányokat,akik kihívóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a lányokat,akik kihívóan öltöznek ebben a melegben,alig van rajtuk ruha és majdnem mindenük kilátszik le lehet szólítani?

Figyelt kérdés
Sok lányt látni,hogy alig takarja őket valami,lengén,kihívóan vannak öltözve.De az a lány,aki így öltözik,az lehet hogy direkt öltözik így,hogy a férfiak odamenjenek hozzájuk?Ezek a lányok nyitottak,szeretnek tetszeni a férfiaknak,szeretnek ismerkedni,flörtölni velük?

2020. aug. 11. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom ti hol éltek de én életemben talán kétszer találkoztam segg villantos nadrággal. Úgy beszéltek mintha ez általános lenne. Pedig a nők 98 százaléka comb kozepig vagy egy kicsit afelé erőt hord. De hát gondolom jól esik hogy megint szidhatjatok valamiért a női nemet. Az ilyeneknek kellene kezeltetnie magát.
2020. aug. 12. 09:58
 52/63 anonim ***** válasza:
31%
Nezz le valamelyik este egy olyan helyre ahol sok a gimis csaj :D egytol egyig mindegyiken picsa gatya, valamelyiknek meg a szor is kilatszik a seggebol olyan rovid.
2020. aug. 12. 10:05
 53/63 anonim ***** válasza:
26%
51. Ki szidta a női nemet? Még a kérdés sem a női nemre irányul! Olvasd már el, úgy kezdődik, hogy "AZOKAT a lányokat, akik..."
2020. aug. 12. 10:08
 54/63 anonim ***** válasza:
88%
Na most akkor arról beszélünk hogy az utca embere aki megy dolgozni, boltba stb hogy van feloltozve vagy arról hogy a tinik este gondolom szórakozóhelyen mivel azt írtad ahol este sokan vannak. Nagyon nem mindegy.
2020. aug. 12. 10:48
 55/63 anonim ***** válasza:
90%
#52 Nőkről van szó, erre te felhozol 14-17 éves kölyköket. Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória ahol felnőttek beszélnek felnőttekel felnőttekről. Egy egészséges felnőtt pedig miért érdeklődne tinik iránt?
2020. aug. 12. 10:50
 56/63 anonim ***** válasza:
28%
A kerdesben az van irva, hogy lanyok. En lany alatt a 16-20 eves korosztalyra gondolok. Ezek a picsagatyasok korosztalya, igen. Nem az volt a kerdesben, hogy "nők".
2020. aug. 12. 10:55
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Az én kommentem meg elkerulte a figyelmed. Hogy nem mindegy hogy a szórakozó helyen nézel körbe vagy az utcán.
2020. aug. 12. 10:58
 58/63 anonim ***** válasza:
24%
Utcarol beszelek lol. Nem jarok szorakozohelyekre.
2020. aug. 12. 11:10
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit le lehet szólítani, max. nem lesz vevő rá. De burokban sem jó élni és kerülni bármiféle szociális érintkezést.
2020. aug. 12. 11:19
 60/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor rossz városban élsz. Én nem látok ilyeneket az utcán.
2020. aug. 12. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!