Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a lányokat,akik kihívóan öltöznek ebben a melegben,alig van rajtuk ruha és majdnem mindenük kilátszik le lehet szólítani?
A könnyű, szellős nyári anyagok arra lettek kitalálva, hogy kánikulában fedje és óvja a testet a leégéstől, rovaroktól.
A vastag farmer sortban valóban csak "pálik" minden a forróságban.
Nőként engem is zavar a mindent megmutató öltözék utcán, üzletben, hivatalban, de férfiakon is.
Tinikorban az ember feszegeti a határokat, de felnőtt nő/férfi öltözzön már fel napszaknak és alkalomnak megfelelően.
"Nem igazán érdekel kinek tetszem és kinek nem! Nekem így kényelmes!"
na ez a legnagyobb kamu duma amit a nők előadnak! Nyár van meg ez a kényelmes! Bruhaha! Aztán beletuszkolja magát egy szivacsos melltartóba,egy passzos kivágott felsőbe, meg valami szűk nem szellőző forrónaciba!
Aztán ha a hazaér, meg alig várja, hogy letépje magáról mindet! :D
Ha valóban a kényelem számítana, meg hogy ne legyen melege, senki nem ilyen ruhát venni fel!
Nekem amúgy ezzel nincs bajom, hogy kirakják mindenüket, csak ezt az álszent dumát ne tolnák, hogy nem számít más véleménye, meg a nyár miatt öltözöm így blbablabla...holott mindenki pontosan tudja, miről szól ez a történet!
Egy nő sem fogja bevallani, hogy igen, azért öltözöm így mert szexi, és nézzenek csak meg, imádom mutogatni magam!
Egyáltalán nem hordom szivacsos melltartót! Szépek így is a melleim sima melltartóban! A nadrágom se a ful feszülős vastag farmer! És tényleg pont lszrom kinek mi a véleménye!
De hidj, amit akarsz....
😌
*higgy
Értem, hogy nem akarsz tekintettel lenni mások érzéseire, de esetleg megfontolhatnád :)
Egyértelmű, hogy csak a magamutogatás és az egotuning miatt öltözködnek így. Lehet hogy nagy meleg van, de vannak olyan női ruhák, amik takarnak sok mindent, és mégse sülne bele az illető. Nadrágból például vannak ilyen nyári darabok amik kb térdig érnek, vagy a szoknya féleségek. A mellvillantós trikók helyett meg lehetne valami vékony ing féleség. Szóval elég kiábrándító ez a prostiskodás, főleg amikor kb 13-14 éves kislányok öltözködnek így. Beteges ez a modern társadalom.
Kérdező, nem ajánlom, hogy leszólítsd őket, mert még nekik fog feljebb állni, hogy mit képzelsz magadról. Maximum akkor tedd, ha külsőre az ő szintjükön vagy és valami luxus sportautóból teszed ezt. Ja meg ha nem akarsz tőlük komoly kapcsolatot, mert az ilyen felszínes libák arra alkalmatlanok.
Minap vendégségben voltunk, egy csinos, fiatal nő került mellém asztaltársnak.
Gondolom ő is azt gondolja, hogy miért ne tegye közszemlére mindenét, na de könyörgöm, a kés-villa használata közben az összes hónaljáról és csupasz hátáról szállt az erős illatanyag (testápló, dezodor, parfüm) amivel bőségesen belocsolta magát, tönkretette a vacsorámat, hol lehet reklamálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!