Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat a lányokat,akik kihívóa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a lányokat,akik kihívóan öltöznek ebben a melegben,alig van rajtuk ruha és majdnem mindenük kilátszik le lehet szólítani?

Figyelt kérdés
Sok lányt látni,hogy alig takarja őket valami,lengén,kihívóan vannak öltözve.De az a lány,aki így öltözik,az lehet hogy direkt öltözik így,hogy a férfiak odamenjenek hozzájuk?Ezek a lányok nyitottak,szeretnek tetszeni a férfiaknak,szeretnek ismerkedni,flörtölni velük?

2020. aug. 11. 11:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
93%
Szóval ha a 30 fokban rövid nadrágot és trikót veszek fel akkor ribi vagyok és kihívó és viseljem a következményeit? Ugye ezt senki nem gondolja komolyan?
2020. aug. 11. 12:04
 22/63 anonim ***** válasza:
57%

Én pont most jövök a tescoból, egy lányon olyan forrónaci?? volt, olyan rövid volt az alsó része, hogy rendesen kilátszottak a segg farpofái. Mondjuk ez már elég közönséges hatást keltett.

De ráadásul valami vastag sötét farmeranyag volt, meg szűk is, az semmit nem szellőzik, beleavasodik a pi.na, szóval még a melegre sem foghatja, mert egy kicsit hosszabb lenge len anyagú világos rövidnaci sokkal kellemesebb ilyen melegben. Na aki arra azt mondja, hogy nem a látvány meg a magamutogatás miatt vette fel, az hazudik!!!

2020. aug. 11. 12:06
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar nálad a kihívó öltözködés?
2020. aug. 11. 12:14
 24/63 A kérdező kommentje:
#23 amikor semmi nem takarja a lánynak bizonyos testrészeit.
2020. aug. 11. 12:15
 25/63 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek, hogy nagy melegben sokkal többet ér egy vékony len anyagból készült ruha, ami tud szellőzni és amiből a kényes részek nem lógnak ki.

Lassan már ott tartunk, hogy bikiniben fognak járni az emberek mindenhova...

Nem tudom miért olyan nehéz egyes embereknek megkülönböztetni a közönségest a nem közönségestől.

2020. aug. 11. 12:18
 26/63 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, odamehetsz hozzá, de ne csodálkozz, ha pl leráz, kiröhög, ignorál, ha pl szintekkel alatta vagy kinézetre és nem akar veled ismerkedni. Mert ahogy neked jogod van odamenni hozzá, úgy neki is joga van elutasítani, legyen akármilyen ruha rajta :D
2020. aug. 11. 12:26
 27/63 anonim ***** válasza:
95%
Mi van azokkal a nőkkel akik kabátban is szexi essugarzik belőlük a szexualitás eletvidamsag? Ők egyenruhában, topban, rovidnadragban még vonzóbbak. Csinos nőt pedig mindenki észrevesz. Ez nem azt jelenti hogy a te kedvedért, vagy valamelyik paraszt leszólitásáért vette fel amit.
2020. aug. 11. 12:37
 28/63 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, igaz nem veszek fel olyan nadrágot, amiből kinn a seggem, de én is ful rövid nadrágban vagyok. Van, amikor a derekam is kinn van és a Felsőm is kivágott, de azér mert nyár van és nem arab országban élek!

Nem igazán érdekel kinek tetszem és kinek nem! Nekem így kényelmes!

Utcán vagy a buszon meg be van dugva a fülem és szól a zene! Abszolút nem vagyok vevő a beszélgetésre idegenekkel!

N28

2020. aug. 11. 12:43
 29/63 anonim ***** válasza:
16%
Ez olyan mint a piac. A "lengén öltöző" lány az árus. Árulja a portékáját, ami ő saját maga. Kizárólag ezért öltözik így, csak megszabja ki "veheti meg". Bárki bármit állít, az hazudik ezzel kapcsolatban. Ha kimegyek 1 szál pöcsben az utcára, max eltakarom vmi rongydarabbal, elhiszitek h a meleg miatt? Ugyanmár... A lányok zömébe meg olyan szintű kisebbségi komplexus van, illetve magamutogatási kényszer, hogy lassan tényleg meztelenül fognak mászkálni, azt csodálkoznak 1-2 fekete meg megtámadja, mert annak aztán lehet mondani h csak a meleg miatt... Persze persze.
2020. aug. 11. 12:53
 30/63 anonim ***** válasza:
94%
Engem akár le is lehetne. Nem akar senki. Rossz minőségű portékát árulok. 🙄
2020. aug. 11. 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!