Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előnytelen kinézetem lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnytelen kinézetem lehet, ami miatt nem volt még barátnőm 25-höz közel?

Figyelt kérdés

Ha tőlem valaki megkérdezi hogy mit gondolok egy olyanról akinek 25 évesen nem volt senkije, egyből arra gondolnék hogy ronda, meg kibírhatatlan természete van.

Rám szerintem egyik sem igaz. De kevés az önbizalmam a lányoknál emiatt hogy ennyi idősen itt tartok.

Ti mit gondolnátok egy ilyen fiúról, látatlanul?

2020. aug. 10. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az első gondolatom, hogy az ilyen embernek nulla önbizalma van, nem mer beszélgetni egy lánnyal vagy szocializációs problémái vannak.

Olyan ronda pasiknak van barátnőjük, hogy néha pislogok, illetve van egy-két barátnőm, akinek olyan pasija van, akiket nem is tudom, hogy lehet ép ésszel elviselni. Más kérdés, hogy ezutóbbi mennyire egy minőségi kapcsolat, meg mennyire lesz tartós.

2020. aug. 10. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha nő lennél, azt mondanám, hogy talán. Pasiként viszont egyértelműen NEM a válaszom.

Azért nem volt barátnőd, mert antiszociális vagy, nem ismerkedsz, nem barátkozol, otthon ülsz a facebookon lógva vagy valamilyen játékkal játszva, és még sorolhatnám.

Aki kimozdul otthonról, heti rendszerességgel jár nagy társaságba, barátkozik (mindkét nemmel) és ad a megjelenésére, talál párt.

Persze lehet rinyálni és másokat hibáztatni. Ezt saját tapasztalatból írom. Én megjártam az introvertált agglegény útját.

2020. aug. 10. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek barátaid, akikkel őszintén beszélhetnél ezekről? Ott kezdődne a történet, hogy az egyéb emberi kapcsolataid is rendben vannak és mondjuk van olyan bizalmasod, akikkel ezeket meg tudod beszélni. Tesó, régi jó barát(ok), stb.
2020. aug. 10. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 Teljesen egyetértek, igaz te az aszociálisra gondolsz. Inkább van arról szó, hogy nem teremted meg a lehetőségét az ismerkedésnek vagy mikor lehetőség lenne rá, akkor az önbizalomhiányod miatt teljes katasztrófa.
2020. aug. 10. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Soha egyik nem esetében sem a kinézet miatt van! Nézz körül, rengeteg így vagy úgy előnytelen tulajdonságokkal rendelkező, akár fogyatékkal élőnek is van párja. Általában a szociális készségek és az önbizalom hiánya az oka.
2020. aug. 10. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért a külsőd biztos, hogy súlyosan szerepet játszik. Mondjátok az ilyen kérdéseknél, hogy "pedig nem vagyok ronda". Sajnos azonban valószínűleg az vagy, legalábbis a nők nem látnak benned vonzerőt. Durván túl szoktátok becsülni magatokat.

A másik ok pedig, hogy gyerekkorodban nem volt előtted megfelelő férfiminta, így hiányoznak belőled a férfias személyiségjegyek.

Tanács: gyúrd ki magad minél hamarabb, minél jobban! Ez a leggyorsabb út a vonzóbb férfivá váláshoz. Tudod, a marketing alapja, hogy először a termékfejlesztés van, aztán jön a reklám.

2020. aug. 10. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, idősebb fejjel sem, pedig egész jól nézek ki. Szerintem elsősorban ez nem a külsőn múlik.
2020. aug. 10. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt barátnőm sosem. 25 évesen engem is zavart, aztán ahogy több élettapasztalatom lett, rájöttem, hogy rohadt szerencsés vagyok, hogy nem volt. Építem az életem, a házam, a karrierem, és van félretéve is, és még csak 30 vagyok. Mikor randizgattam régen, az agyamra ment az összes liba, semmi fontosra nem tudtam koncentrálni mellettük, pedig nem is jártunk, csak tudod, én voltam a pincsikutya. Hálistennek megjött az eszem. 30f
2020. aug. 10. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy tudom a tutit, mert nem. De elmondom, mire jöttem rá 30 felett. Próbáltam önfejlesztést, konditermet, egyetemet, mindent, de amellett, hogy persze emberileg fejlődtem, semmivel sem lettem több a nők szemében. A "titok" szerintem egyszerűen annyi, hogy elég időt kell töltened nagy számú nő között, ismerkedni, haverkodni velük és előbb-utóbb valamelyik kiszemel magának. Ez az ami nehéz, ha mondjuk gépész karra jársz 3 nő és 300 férfi közé, és sokkal könnyebb, ha bölcsészként 4 férfi és 400 lány van körülötted. Érted? Az ismerkedési szituációk hiánya az ok. Nálam is pl , hogy kizárólag férfiakkal dolgozom, férfias hobbijaim, férfias életvitelem van amiben fehér holló kategória egy nő. Ezen kellene változtatni, még nem jöttem rá hogyan, nyilván karriert csajozás miatt nem váltanék. De valami ilyesmi az ok és a "titok". Minden más csak rizsa.
2020. aug. 10. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!