Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer itt valaki olyan embert, aki azért nem talált párt, mert nagyon nagy igényeket támaszt azzal szemben, akivel összejönne?
Nem feltétlenül rosszallásból írom a kérdést, mert minek legyen együtt valaki valakivel, ha nem érzi jól magát vele, meg azért, mert a társadalom elvárja, hogy mindenkinek legyen párja.
Illetve arról is lehet vitatkozni, hogy kinek mi a magas igény, lehet, hogy másnak az természetes elvárás. Mégis, akinek van ilyen ismerőse (vagy ő maga is ilyen), nyugodtan leírhatja.
11-es
Nem állítom, hogy ne lenne ilyen magyar pasi, de szerintem külföldi férfiak csoportjához hasonlítva az arányt nagyon-nagyon kevés. Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy a külföldi felhozatal merőben túlszárnyalja a magyart sajnos...
#4: azért ezek nem olyan nagy igények, még én is megfelelek neki...
Én is nehezen találok párt mert van pár olyan belső tulajdonság ami viszonylag ritkább viszont nekem fontos. De inkább vagyok egyedül mint egy hazugságra épített párkapcsolatban. És tudom, hogy nem lehetetlen, csak nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!