Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer itt valaki olyan embert, aki azért nem talált párt, mert nagyon nagy igényeket támaszt azzal szemben, akivel összejönne?
Nem feltétlenül rosszallásból írom a kérdést, mert minek legyen együtt valaki valakivel, ha nem érzi jól magát vele, meg azért, mert a társadalom elvárja, hogy mindenkinek legyen párja.
Illetve arról is lehet vitatkozni, hogy kinek mi a magas igény, lehet, hogy másnak az természetes elvárás. Mégis, akinek van ilyen ismerőse (vagy ő maga is ilyen), nyugodtan leírhatja.
Igen, én abszolút ilyen vagyok.
Szeretném ha a barátom intelligens, okos lenne (ez nem feltétlenül jelenti az egyetemi diplomát). Sportoljon, ez lehet közös hobbi is, mert én is imádok sportolni. Ne legyen kopasz, ne legyen zöld/kék szeme, csak a barna jöhet nálam szóba, mert a színes szemek nekem nagyon félelmetesek. Ideális testmagasság 170-185 cm, szép fogak, jó stílus(bár az öltözködésen könnyen lehet változtatni)-de a jó stílus megfog.
Szeretném ha ugyanolyan gondolkodásunk lenne, szeretnék majd külföldön kipróbálni magam munka terén, támogasson ilyenben. Sőt minden hülyeségben támogasson. Ne legyen okoskodó, mindent jobban tudó ember.
Biztos van még valami, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
25N
Na igen. Amit írtál 4-es, azok így első blikkre nem is annyira irreális szempontok, feltéve hogy tényleg nincsenek egyéb, extra kikötéseid. Amit viszont az 5-ös írt, még ha nem is említett több konkrétumot, azokat már tényleg nagy igényeknek lehet nevezni.
De tényleg hátha így találja meg valaki a partnerét.
Nekem is nagyon hasonló, mint a négyesnek, kivéve a szemszín kérdés, az nem fontos nekem, de azon kívül majdnem ugyanezek.
Pluszban hozzátenném, hogy szeressen kirándulni, programokat kitalálni, mászkálni, bulizni menni akár. Tehát ne otthon üljünk egész nap :)
24/L
Igen, saját magam.
Az intelligens viselkedés nàlam is első helyen van.
A sportos életmód hidegen hagy, tegye ha akarja, nem szólok bele.
A szép fogak, jó illat szintén fontos számomra. Illatmániám van, nem szag.Rothadt fogsort, büdös szájat nem tolerálok. És a 2-3 naponta fürdést sem. Sok igénytelen ember van....
És a monogámia. Én is az vagyok teljes mértékben.
Igen, nagy igényeim vannak. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!