Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismer itt valaki olyan embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer itt valaki olyan embert, aki azért nem talált párt, mert nagyon nagy igényeket támaszt azzal szemben, akivel összejönne?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül rosszallásból írom a kérdést, mert minek legyen együtt valaki valakivel, ha nem érzi jól magát vele, meg azért, mert a társadalom elvárja, hogy mindenkinek legyen párja.

Illetve arról is lehet vitatkozni, hogy kinek mi a magas igény, lehet, hogy másnak az természetes elvárás. Mégis, akinek van ilyen ismerőse (vagy ő maga is ilyen), nyugodtan leírhatja.

2020. aug. 9. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Igen,ismerek ilyen nőt, főleg a külsőre támaszt igényt, a belső nem érdekli, és végtelenül buta, neveletlen az illető és másokat lenéző.
2020. aug. 9. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
*főleg a külsőre és az anyagiakra
2020. aug. 9. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Itt a Gyakoris csajok 90%-a.
2020. aug. 9. 11:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én abszolút ilyen vagyok.

Szeretném ha a barátom intelligens, okos lenne (ez nem feltétlenül jelenti az egyetemi diplomát). Sportoljon, ez lehet közös hobbi is, mert én is imádok sportolni. Ne legyen kopasz, ne legyen zöld/kék szeme, csak a barna jöhet nálam szóba, mert a színes szemek nekem nagyon félelmetesek. Ideális testmagasság 170-185 cm, szép fogak, jó stílus(bár az öltözködésen könnyen lehet változtatni)-de a jó stílus megfog.

Szeretném ha ugyanolyan gondolkodásunk lenne, szeretnék majd külföldön kipróbálni magam munka terén, támogasson ilyenben. Sőt minden hülyeségben támogasson. Ne legyen okoskodó, mindent jobban tudó ember.

Biztos van még valami, de hirtelen ennyi jutott eszembe.

25N

2020. aug. 9. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egyszer elsorolta a listáját, kb. 15-20 dolog, köztük olyanokkal hogy PhD, 2-3 nyelvet beszéljen stb. Hozzáteszem, hogy a lány is kb. ugyanazt tudta felmutatni mint amit elvárt
2020. aug. 9. 11:14
 6/14 A kérdező kommentje:

Na igen. Amit írtál 4-es, azok így első blikkre nem is annyira irreális szempontok, feltéve hogy tényleg nincsenek egyéb, extra kikötéseid. Amit viszont az 5-ös írt, még ha nem is említett több konkrétumot, azokat már tényleg nagy igényeknek lehet nevezni.

De tényleg hátha így találja meg valaki a partnerét.

2020. aug. 9. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon hasonló, mint a négyesnek, kivéve a szemszín kérdés, az nem fontos nekem, de azon kívül majdnem ugyanezek.

Pluszban hozzátenném, hogy szeressen kirándulni, programokat kitalálni, mászkálni, bulizni menni akár. Tehát ne otthon üljünk egész nap :)

24/L

2020. aug. 9. 13:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, saját magam.

Az intelligens viselkedés nàlam is első helyen van.

A sportos életmód hidegen hagy, tegye ha akarja, nem szólok bele.

A szép fogak, jó illat szintén fontos számomra. Illatmániám van, nem szag.Rothadt fogsort, büdös szájat nem tolerálok. És a 2-3 naponta fürdést sem. Sok igénytelen ember van....

És a monogámia. Én is az vagyok teljes mértékben.

Igen, nagy igényeim vannak. 🤷‍♀️

2020. aug. 9. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. A belsőt illetőleg válogatós vagyok. Az, hogy legyen normális, hűséges, az ugye alap. De számomra fontos, hogy az illető olvasott legyen és művelt. Tudjunk beszélgetni könyvekről, filmekről. Menjünk el néha színházba, legyenek gondolatai, véleménye a darabról. Érdekeljék a világ történései, jelenségei. Más kultúrák, népek, vallások, hagyományok. Lehessen vele úgy utazni, hogy ne csak medence szélén döglés legyen belőle. Sajnos, a legtöbb korban hozzám illő pasi akivel ismerkedek, elég beszűkült éltet él. A hobbija a meccsnézés meg a sörözés a haverokkal, esetleg motorozás. Semmi baj vele emberileg, csak....nincs közös pont.
2020. aug. 9. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok mint az előbbi lányok. Ezeknek a feltételeknek a magyar pasik nem felelnek meg ezért próbálkozom külföldiekkel, ott viszont teljesen passzol minden. Sajnos a magyar férfiak eléggé beszűkültek meg ilyen tedd ide tedd oda típusúak. :(
2020. aug. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!