Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli 30-as, 40-es (és még több idősebb férfi, akiknek nem lesz társa valószínűleg)férfiak. Nem lesz rossz úgy meghalni majd, hogy semmit sem hagytok magatok után? Se feleség nem volt, se gyerek, se valamilyen nagy pályafutás (orvos, mérnök, stb).
De továbbra se értem, miért jó az személy szerint József Attilának, hogy tudjuk ki ő, amikor meg amíg élt, egy lúzer volt, meg nyomorúságos élete.
A sikeres meg híres ember addig tudja kiélvezni a sikerét, amíg él. Utána semmi értelme (számára), hogy fentmarad a neve.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Látom nagy a sötétség itt is.
#11-es mi rossz példa? Nem az a lényeg, hogy mi volt csezdmeg, hanem hogy fent maradt a nevük. Lehetsz te egy "egyszerű" festő is ha kib@szott jó vagy, lesz hírneved (Da Vinci, Michelangelo stb) miegymás, akkor a neved fent marad (csak példa).
Akkor is letettek valamit az asztalra, de ők tényleg, mert sokan manapság a 21. században azt hiszik attól mert van egy házuk meg egy autójuk meg van egy állásuk már letettek valamit az asztalra. Hagyjuk már... 🙄
Nekem bőven elég ami MOST van és amit megélek. Volt és van...és remélem lesz még pár barátnőm. Van egy korrekt autóm, egy Mustang, pár vadász és sportfegyverem. Meg egy melóm, ami korrektül fizet, és nincs felelősségem benne.
Magasról teszek a nemlétező örökségemre, nemlétező hagyatékomra, remélem nem létezőkölykömre, meg a társadalomra!
Az egyetlen dolog amit szeretnék feltalálni egy olyan bomba, ami a halálom után azonnal szétrobbantja a bolygót.
Nem értem miért hiszik azt az emberek hogy a szaporodás és a házasság az élet értelme ezek nélkül csak szomorú ,sajnálnivaló , depressziós élete lehet
Nem mindenkinek vagy ez (szerencsere)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!