Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli 30-as, 40-es (és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 30-as, 40-es (és még több idősebb férfi, akiknek nem lesz társa valószínűleg)férfiak. Nem lesz rossz úgy meghalni majd, hogy semmit sem hagytok magatok után? Se feleség nem volt, se gyerek, se valamilyen nagy pályafutás (orvos, mérnök, stb).

Figyelt kérdés
Tehát nem marad utánatok semmi, szürke kisegér alkamzottként kell végigélni az életet, és nem marad utánatok semmi, se nagy találmány, se páratlan életpálya. stb. Belegondoltatok?
2020. aug. 7. 18:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy példák, viszont rossz példák. összemosol egy testépítő-színészt egy tudóssal. Ha példa ha nem, rossz példa.
2020. aug. 7. 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

De továbbra se értem, miért jó az személy szerint József Attilának, hogy tudjuk ki ő, amikor meg amíg élt, egy lúzer volt, meg nyomorúságos élete.

A sikeres meg híres ember addig tudja kiélvezni a sikerét, amíg él. Utána semmi értelme (számára), hogy fentmarad a neve.

2020. aug. 7. 19:34
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Látom nagy a sötétség itt is.

#11-es mi rossz példa? Nem az a lényeg, hogy mi volt csezdmeg, hanem hogy fent maradt a nevük. Lehetsz te egy "egyszerű" festő is ha kib@szott jó vagy, lesz hírneved (Da Vinci, Michelangelo stb) miegymás, akkor a neved fent marad (csak példa).

Akkor is letettek valamit az asztalra, de ők tényleg, mert sokan manapság a 21. században azt hiszik attól mert van egy házuk meg egy autójuk meg van egy állásuk már letettek valamit az asztalra. Hagyjuk már... 🙄

2020. aug. 7. 19:42
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Petőfi Sándort szerintem százada annyian se ismerik mint Einsteint. Tehát még úgy sem jó példa, hogyha az ismerettséget nézzük. Arnold egy mai média sztár de őt se ismerik annyian. Olyan példákat hozhattál volna, akik tényleg olyat alkottak amit meg sem közelített soha senki és nem a média adta az ismerettségük nagyját. Ezért rosszak a nevek. Olyan nevek kellenének, mint Kolombusz Kristóf, Napóleon, Einstein, Arisztotelész. Tessék, ezek jó példák, ki tudja, hogy mi lesz néhány névvel, ha nem lesz már média, aki nyomja őket. Ha olyan neveket keresünk akik tényleg egyedit alkottak, szerintem nem kéne a celebeket is felhozni. Ennyi a bajom csak.
2020. aug. 7. 20:00
 15/27 anonim ***** válasza:
27%

Nekem bőven elég ami MOST van és amit megélek. Volt és van...és remélem lesz még pár barátnőm. Van egy korrekt autóm, egy Mustang, pár vadász és sportfegyverem. Meg egy melóm, ami korrektül fizet, és nincs felelősségem benne.

Magasról teszek a nemlétező örökségemre, nemlétező hagyatékomra, remélem nem létezőkölykömre, meg a társadalomra!

Az egyetlen dolog amit szeretnék feltalálni egy olyan bomba, ami a halálom után azonnal szétrobbantja a bolygót.

2020. aug. 7. 20:01
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Az utolsó egy frusztrált elmebeteg...
2020. aug. 7. 20:19
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
16. Szerintem nem. Inkább az a frusztrált, aki azon agyal, hogy mi lesz vele a halála után, fentmarad-e a neve, emlékeznek-e majd rá, stb.
2020. aug. 7. 20:22
 18/27 anonim ***** válasza:
34%
Igaz, akkor ez inkább a kérdezőre igaz, persze nem elmebeteg.
2020. aug. 7. 20:26
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Csak azt sajnálom, hogy nem próbálhattam ki, milyen, ha van valaki mellettem, a többi nem vonz.
2020. aug. 7. 20:42
 20/27 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem miért hiszik azt az emberek hogy a szaporodás és a házasság az élet értelme ezek nélkül csak szomorú ,sajnálnivaló , depressziós élete lehet

Nem mindenkinek vagy ez (szerencsere)

2020. aug. 7. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!