Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi pályafutásom "versben". Milyen?
Kilencedikben kezdtem az udvarlásba
Nem kaptam mást csak szart a pofámba
Egy év alatt két csaj is lekoptatott
A depresszió három évig lelombozott
Végül internetes udvarlásba kezdtem
Csomó csajt msn-re fel is vettem
De a legtöbb le se szarta a fejemet
Meggyűlöltem az egész rohadt netet
Elkezdtem nagy ritkán diszkóba járni
Ott tanultam meg szeptemberben smárni
Olyan csajjal, aki leszólított engem
"Ebből végre lesz valami" - éreztem
A rohadt ribanca két hétig hülyített
Egy másik gyerekért otthagyott engemet
Még azóta is együtt van azzal a sráccal
Én meg szopom a f_szt a nagy magánnyal
Olyan rossz nézni, hogy mindenki boldog
A legjobb csajokat lenyúlják a cigányok
Én meg itt egyedül a f_szomat verhetem
Hogy a tavasz a szerelem évszaka, kétlem...
Szerintem nagyon jó!
Nekem tetszik. :)
Önsajnáló. Minden ember életében vannak csalódások, abból a sok emberből aki tetszik elenyészően kevéssel jövünk össze de mi mégis kibírjuk... Az meg már bocs de megérdemled ha diszkóban akartál csajozni, oda nem hosszútávú kapcsolatért mennek az emberek! A másik meg az hogy az érzelmeket nem lehet irányítani, nem lehet azonnal tudni hogy mi van! Azért mert a lány két hétig nem tudta hogy is érez, és aztán mással jött össze még nem szemét! Ilyen mindenkivel megesik! Úgyhogy szerintem térj át a való életbe mert ennél ezerszer nagyobb problémáid is lesznek még! Ha még az átlagos életet sem bírod akkor mit fogsz később csinálni?
Amúgy meg utálom ha valaki csúnyán beszél, a tartla sem igaz így a versed sem nagyon tetszik....
18L
a végén kétlem helyett a kételkedem nekem jobban tetszene:P
de ezt csak azért mondom hogy beletudjak valamibe kötni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!