Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi pályafutásom "versben". Milyen?
Kilencedikben kezdtem az udvarlásba
Nem kaptam mást csak szart a pofámba
Egy év alatt két csaj is lekoptatott
A depresszió három évig lelombozott
Végül internetes udvarlásba kezdtem
Csomó csajt msn-re fel is vettem
De a legtöbb le se szarta a fejemet
Meggyűlöltem az egész rohadt netet
Elkezdtem nagy ritkán diszkóba járni
Ott tanultam meg szeptemberben smárni
Olyan csajjal, aki leszólított engem
"Ebből végre lesz valami" - éreztem
A rohadt ribanca két hétig hülyített
Egy másik gyerekért otthagyott engemet
Még azóta is együtt van azzal a sráccal
Én meg szopom a f_szt a nagy magánnyal
Olyan rossz nézni, hogy mindenki boldog
A legjobb csajokat lenyúlják a cigányok
Én meg itt egyedül a f_szomat verhetem
Hogy a tavasz a szerelem évszaka, kétlem...
Hát ez elég gagyi,elég szegényes szókinccsel rendelkezel,meg unalmas és szánalmas.Olyan egy szemöldököt felhúzos görbített szájjal olvasható..egyszer-és ez elég arra,hogy többet tőled ne olvassak.
Bocs,de ez van.Mindenesetre olvass többet és akkor legalább nem lesz 8keres 4általánosos szókincsed.
Köszönöm a pozitív és a negatív véleményeket is.
A "vers" direkt trágár nyelvezetű, meg azért is raktam idézőjelbe, mert egy többnyire csak ragrímekkel rendelkező irományt nem igazán lehet versnek nevezni.
Az egészet kb. 10 perc volt megírni, és inkább a kifejezőségre törekedtem, semmint a minőségre, költőiességre.
na valahogy én is így vagyok az utolsó versszakkal csak én annyi különbséggel hogy csaj vagyok xD
amúgy szerintem jólett,kifejezi hogy mit érzel bár csúnya szavakkal bár ez a mai világban nem is meglepő
szerintem jó lesz a vers egész jól rímelsz.de szerintem inkább romantikus és nem trágár verseket kéne írnod.például van egy nagyonjó barátom aki szinte minden csaját a romantikus verseivel szedte össze. mindegyik csaja nagyon szép volt szóval elég jól lehet csajozni sajátmagadáltal írt versekkel.
remélem tudtam segíteni:)
sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!