Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddigi pályafutásom "versben"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddigi pályafutásom "versben". Milyen?

Figyelt kérdés

Kilencedikben kezdtem az udvarlásba

Nem kaptam mást csak szart a pofámba

Egy év alatt két csaj is lekoptatott

A depresszió három évig lelombozott

Végül internetes udvarlásba kezdtem

Csomó csajt msn-re fel is vettem

De a legtöbb le se szarta a fejemet

Meggyűlöltem az egész rohadt netet

Elkezdtem nagy ritkán diszkóba járni

Ott tanultam meg szeptemberben smárni

Olyan csajjal, aki leszólított engem

"Ebből végre lesz valami" - éreztem

A rohadt ribanca két hétig hülyített

Egy másik gyerekért otthagyott engemet

Még azóta is együtt van azzal a sráccal

Én meg szopom a f_szt a nagy magánnyal

Olyan rossz nézni, hogy mindenki boldog

A legjobb csajokat lenyúlják a cigányok

Én meg itt egyedül a f_szomat verhetem

Hogy a tavasz a szerelem évszaka, kétlem...

2010. márc. 28. 18:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Hát ez elég gagyi,elég szegényes szókinccsel rendelkezel,meg unalmas és szánalmas.Olyan egy szemöldököt felhúzos görbített szájjal olvasható..egyszer-és ez elég arra,hogy többet tőled ne olvassak.

Bocs,de ez van.Mindenesetre olvass többet és akkor legalább nem lesz 8keres 4általánosos szókincsed.

2010. márc. 28. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Versnek gyér és trágár, rapszövegnek alakul, de ahhoz meg még elég gyenge. Am azok sem mind trágár tartalmúak. Sőt!
2010. márc. 28. 19:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív és a negatív véleményeket is.

A "vers" direkt trágár nyelvezetű, meg azért is raktam idézőjelbe, mert egy többnyire csak ragrímekkel rendelkező irományt nem igazán lehet versnek nevezni.

Az egészet kb. 10 perc volt megírni, és inkább a kifejezőségre törekedtem, semmint a minőségre, költőiességre.

2010. márc. 28. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:

na valahogy én is így vagyok az utolsó versszakkal csak én annyi különbséggel hogy csaj vagyok xD

amúgy szerintem jólett,kifejezi hogy mit érzel bár csúnya szavakkal bár ez a mai világban nem is meglepő

2010. márc. 28. 20:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, ha valaki ennyire trágár... Aki verset akar írni, annak igenis legyen szókincse, és tudjon szépen beszélni. Na, lehet lepontozni...
2010. márc. 28. 20:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit. Megértem, ha valakinek nem tetszik, mert nem lehet mindenki ízlésének megfelelni - nem is ez volt a cél.
2010. márc. 28. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
totál vagy gyerek.vannak a családodban agglegények, vénlányok. ha vannak, akkor az azt jelenti, hogy a probléma nem egyedi, mindig is jelen volt.
2010. márc. 30. 10:53
 18/19 A kérdező kommentje:
nope, egyedi probléma...
2010. márc. 30. 19:07
 19/19 anonim válasza:

szerintem jó lesz a vers egész jól rímelsz.de szerintem inkább romantikus és nem trágár verseket kéne írnod.például van egy nagyonjó barátom aki szinte minden csaját a romantikus verseivel szedte össze. mindegyik csaja nagyon szép volt szóval elég jól lehet csajozni sajátmagadáltal írt versekkel.

remélem tudtam segíteni:)

sok sikert a továbbiakban.

2010. ápr. 14. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!