Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő és egy férfi hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő és egy férfi hány éves koráig kapós a társkeresési piacon, ha a saját korosztályában akar keresni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 14:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

42F vagyok, sportos, egzisztenciák is rendben vannak.

Picaképesnek mondanám magam, DE most már azt mondom, olyan 35-37ig van egy pasi a toppon, utána halványul a vonzereje (mégha ezt anyagiakkal is próbálják sokan kompenzálni).

2020. aug. 8. 07:56
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
40 felett sajnos nem nagyon veszik észre a nők a férfiakat. Vagyis rengeteg jó megjelenésű férfi ismerősöm van ebben a 40-47 közötti korosztályban, akik között rengeteg a szingli. És hiába próbálkoznak 30-as nőknél, szinte nem is akarják észrevenni őket. Mindenki olyan 32-33 ig vadászik, az sem gond egy nőnek ha ő 37, akkor is 33 ig keres.
2020. aug. 8. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nő: 28 (ha nincs gyerek), ha van gyerek akkor vége, marad a macska, gyerek, stb...

Férfi: 50. Minél idősebb annál jobb, mert van lóóvé :)

2020. okt. 22. 00:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Pasi 45-50, sok ismerős hatékonyan csajozik 40 felett is és nem 30-asokat szednek fel, hanem 20 alattiakat. Ellenben egy nőnek 35 felett vége van, 30 körül még van egy kis dobásuk ha összeszedik magukat, igényesek, szoliznak, jól öltözködnek és nem híznak el. Gyerekkel esélytelenek (van vagy 20 db 30-as ismerős nő gyerekkel, néha van valakijük, de hosszútávon szinte egynek sem).
2020. okt. 22. 14:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én egyetlenegy negyvenes palit sem láttam még husz alatti nővel, de még harminc alattival sem.
2020. okt. 22. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki hogy van ezzel, de én egyetlenegy negyvenes palit sem láttam még husz alatti nővel, de még harminc alattival sem.

Valami 200 fős bokortanyán élsz a Nyírségben? Rakás ilyet látok nap mint nap nagyobb városban.

2020. okt. 22. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
Mivel a nőknek az egyetlen értékük a kinézetük (sajnos), ezért ha az hanyatlani kezd, akkor hanyatlik maga az ember is. Főzni, mosni, kedveskedni nem tudnak. Pénz keresni sem, csak elvárnak (döntő részük). Lásd: tinder, nekem jár, traveladdict, partyaddict, veddmegaddict... Semmi baj ezzel, csak akkor nézz is ki vhogy. 30 felett meg már jönnek a ráncok, akkor cserélni kell az elöregedett (követelőző) gépeket, mert nagyon ritka az olyan nő, aki ember is egyben és nem egy követelőzőgép. Ez az oldal is ezt tükrözi. A férfi viszont férfi marad 40 felett is, max ha vitte valamire akkor nagyobb az egzisztenciája. A kis gyerek is addig követelőzik, amíg gyerek, csak felnő és megtanulja a világot. A nők döntő része nem nő fel, így hidegzuhanyként éri 30 körül h hoppá, vége... Kiestem a fszkörhintáról. Józsika se kezelget már, Jani is elvett vkit. Most milesz? :/ Marad a macska, jó az :)
2020. okt. 23. 07:05
 18/21 anonim ***** válasza:
8%
17-es. Adom. Ez igy igaz.egy no 17-29 kozott jo csaj, addig alfazgat, utana viszont lehet őket kiègett nyanyázni. Mert megèrdemlik.
2020. okt. 23. 09:41
 19/21 anonim ***** válasza:

16 os. Más körökben mozgunk, de szutyok körben biztos ez megy hogy a negyvenes szottyadt tökű erőszakolja a husz alatti rokonát.

Amúgy meg megyei jogú városban lakom értelmiségi körökben jártasabban a negyvenes ismerőseim nagyjából korukbeliekkel jelennek meg. Dehogy égetnék magukat olyannal aki az apjuk lehetne, és a pasiknak sem zsánerük a csitrik felsőbb körökben.

15#voltam.

2020. okt. 23. 17:19
 20/21 anonim ***** válasza:

19, amit felfogtál belőle abból amit irtam, az aztán értelmiségre utal :) Nem baj, megszoktam már, traveladdict, tevagyahülyeaddict, stb...

- van vmi mondvacsinált végzettséged, amire vered magad

- lenézed a másikat, mert leírta az igazságot, nagyvárosias nőket, tehát téged is

- te "értelmiségi vagy" ,tehát megérdemled, mi nem vagyunk azok.

- 40es foszer sem akar 20ast, de ha jön hát jöjjön, mert jön ám... A pénz nagyúr.

Nah pont ezt fogalmaztam meg, azt hiszed te szartad a spanyolviaszt, te osztod az ítéletet a semmire. Nah ezért maradsz egyedül, mert a kinézeted ha lemúlik, elmult minden, s marad ez az ujjal mutogatás, amit itt is művelsz. Még csak azt se érted h mivan, de a másik hülye...

2020. okt. 24. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!