Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő és egy férfi hány éves koráig kapós a társkeresési piacon, ha a saját korosztályában akar keresni?
42F vagyok, sportos, egzisztenciák is rendben vannak.
Picaképesnek mondanám magam, DE most már azt mondom, olyan 35-37ig van egy pasi a toppon, utána halványul a vonzereje (mégha ezt anyagiakkal is próbálják sokan kompenzálni).
Nő: 28 (ha nincs gyerek), ha van gyerek akkor vége, marad a macska, gyerek, stb...
Férfi: 50. Minél idősebb annál jobb, mert van lóóvé :)
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én egyetlenegy negyvenes palit sem láttam még husz alatti nővel, de még harminc alattival sem.
Valami 200 fős bokortanyán élsz a Nyírségben? Rakás ilyet látok nap mint nap nagyobb városban.
16 os. Más körökben mozgunk, de szutyok körben biztos ez megy hogy a negyvenes szottyadt tökű erőszakolja a husz alatti rokonát.
Amúgy meg megyei jogú városban lakom értelmiségi körökben jártasabban a negyvenes ismerőseim nagyjából korukbeliekkel jelennek meg. Dehogy égetnék magukat olyannal aki az apjuk lehetne, és a pasiknak sem zsánerük a csitrik felsőbb körökben.
15#voltam.
19, amit felfogtál belőle abból amit irtam, az aztán értelmiségre utal :) Nem baj, megszoktam már, traveladdict, tevagyahülyeaddict, stb...
- van vmi mondvacsinált végzettséged, amire vered magad
- lenézed a másikat, mert leírta az igazságot, nagyvárosias nőket, tehát téged is
- te "értelmiségi vagy" ,tehát megérdemled, mi nem vagyunk azok.
- 40es foszer sem akar 20ast, de ha jön hát jöjjön, mert jön ám... A pénz nagyúr.
Nah pont ezt fogalmaztam meg, azt hiszed te szartad a spanyolviaszt, te osztod az ítéletet a semmire. Nah ezért maradsz egyedül, mert a kinézeted ha lemúlik, elmult minden, s marad ez az ujjal mutogatás, amit itt is művelsz. Még csak azt se érted h mivan, de a másik hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!