Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 50 feleti Nő vonzóbb egy kb.20 évvel fiatalabb Férfi számára, mint a saját korosztálya?
Figyelt kérdés
Ha volt tapasztalatotok az is érdekelne miben volt más.2018. okt. 7. 10:34
1/6 anonim válasza:
Hogyne lehetne.
Engem főleg 18-22 éves srácok hajkurásznak, 36 éves vagyok
Mindenki másra bukik, van aki a fiatalra, mások az idősekre, van aki a kövérekre, más a vékonyakra
Ahány ember annyi féle ízlés
2/6 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, csinos vagy, akkor igen.
3/6 anonim válasza:
Húsz körüli srácoknak vonzóak még a 35-40 körüli nők, főleg azért mert könnyen megdughatóak. 50 feletti nőkkel már nem a szexuális vonzalom miatt vannak 20 évvel fiatalabb pasasok, hanem a pénz miatt. Ezek tipikusan homoszexuálisok (háttértáncosok, személyi edzők...) jellemzően. Egy egészséges férfi alaptermészete az, hogy boldogabb egy vonzó nővel szolidabb anyagi körülmények közt is, mint egy pénzes öreglánnyal.
5/6 anonim válasza:
Én alapból olyan beállítottságú, hogy a nálamnál idősebbek jönnek be, tehát igen, létezik a dolog. Az érettebb gondolkodásúak jobban tetszenek, emellett sok szép hölgy is van köztük.(36F)
6/6 anonim válasza:
Simán nekem ezek a nők sokkal jobban bejönnek mint a korosztályom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!