Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett inkább a férfiaknak vagy a nőknek nehezebb a társkereses, és miért?
"Csak neki sokkal nehezebb párt találni..."
Még ez sem igaz. Nehezebb nagyon jó pasit fognia, ez a különbség. Egy nőnek ***bármikor*** könnyedén lehet párja, ha a saját ligájában lévő férfiakra pályázik.
Aham, és hány férfi fogadja el úgy a nőt, hogy annak van az előző kapcsolatából gyereke? Hány férfi tolerálja, mondjuk 10-ből, hogy a nő folyamatosan tartja a kapcsolatot az exével a gyerek miatt? Sőt, más férfi gyerekét majd ő fogja szerinted nevelni?
Én nőként pl. össze se jönnék olyan férfival, akinek az előző kapcsolatából van gyereke. Nem fogom más gyerekét nevelni.
"12. hidd el, rengeteg magányos férfi van, aki bármit, ahogy mondom, bármit bevállal, hogy egyszer végre nője lehessen"
Ez igaz. :D
"Én nőként pl. össze se jönnék olyan férfival, akinek az előző kapcsolatából van gyereke. Nem fogom más gyerekét nevelni."
Ezt tudjuk. A különbség az, hogy ha én férfiként mondom ugyanezt, akkor engem gyerekgyűlölő sátánként állítanak be.
Ki? Mert én tuti nem. Nem vagyunk kötelesek más gyerekét nevelni, elég csak a sajátunkét.
Mindenkinek vannak elvárásai a másik felé, senkinek sincs joga emiatt megbélyegezni a őt.
Szerintem a nöknek.
A 30 éves nők általában 30-40 közti pasikat keresnek, de lássuk be, a normális, megbízható, kedves férfiak 99%-a már rég "foglalt" ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!