Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, zavarna ha a lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavarna ha a lány nem enne húst és nem inna alkoholt?

Figyelt kérdés

Ez mennyire hátrány ismerkedésnél? Lehet, hogy emiatt dobnád a csajt? Vagy tudnál együtt élni ilyennel?

L/24

2020. aug. 3. 20:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Én ugyan lány vagyok, aki szintén nem iszik, de húst eszik hússal. Viszont, ha bárki körülöttem szeretne inni, vagy húsmenteset enni, nem mondom neki, hogy figyu, oldd meg, te is el tudsz menni sörért a boltba, hiába onnan jövök, vagy te majd kiválogatod az ételből a húst, ha nagyon akarod, mert nekem muszáj volt beleraknom. Ha nem gondolsz másra ilyen téren sem, mi lesz más témáknál?
2020. aug. 4. 08:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Ja, egy ilyen lány álma egy alkesz...

"Ha nem gondolsz másra ilyen téren sem, mi lesz más témáknál?"

Most komolyan, miért infantilizáljuk a pasikat? "Mi van, ha elutazom, és nem ad húst a gyerekeknek." A nők van, hogy el sem utaznak, a pasi a nappaliból sem kaparja ki magát, hogy bármivel megetesse a kölyköket.

Gyönyörű ez, egy férfi eldöntheti, milyen diétát folytat, mert ő individuum, de egy nő gondoljon arra, más felnőtteket hogyan etet. 2020, hahó.

2020. aug. 4. 10:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen lányt. Van párja, aki egyébként eszik húst és iszik alkoholt. Nincs gond ebből közöttük, évek óta együtt vannak.
2020. aug. 4. 10:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Én vagyok az, aki a vizsgaidőszak után akar bebaszni a csajával. Amúgy együtt tudnék élni vele, csak lenne kis kompromisszum. Sok kompromisszum. Rengeteg kompromisszum. Azokkal együtt működhetne de lenne ebből vita gondolom. Nem hinném, hogy emiatt dobnám, ha belemennék akkor már nem kizáró ok.
2020. aug. 4. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!