Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Nektek mennyire No-go, ha egy lány egyáltalán nem iszik alkoholt?
én se iszom mert tilos. Nem ügy
26/F
Számomra ez az ideális, mert én is hasonlóan vagyok ezzel. A normális iszogatással nincs bajom, de az illuminált állapottal már igen. Irtózom a részegségtől.
25/F
Nem vagyok absztinens, még az is előfordul, hogy valami jól sikerült csapatépítésen ittas voltam, de máskor meg hónapszámra nem iszom egy kortyot sem.
Innen nézve az, hogy a lány iszik e vagy sem elég mellékes kérdés (leszámítva ha napi rendszerességgel iszik), mivel nekem sem létkérdés, és jellemzően nagyon sok időt el tudok tölteni alkohol nélkül, így nem zavarna, ha ő egyáltalán nem iszik.
Talán egy dolog lehet a gond, hogy őt zavarná e, ha mondjuk 2-3 havonta elmegyek sörözni haverokkal/ismerősökkel, vagy az ő nem iszik azt jelenti, hogy nekem sem szabad (ez esetben sem az lenne a gond, hogy nem ihatok, hanem az, hogy nem szeretem az ilyen típusú korlátokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!