Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sok alkoholt iszik, tényleg nem érez szinte semmit szex közben?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 10:08
2/8 anonim válasza:
attól függ mi a terved ezzel...?
3/8 anonim válasza:
sokkal nehezebben élvezel el, ha egyáltalán el tud...
5/8 anonim válasza:
ha lány vagy, akkor probáljuk ki.
6/8 anonim válasza:
Mivel még sose ittam magam ájultra, ezért nálam a sok alkohol csak hányingert okoz. A rázkódás meg a pia nem szeretik egymást. De amúgy tényleg kevésbé érződnek a dolgok (de csak mert a világ is máshogy érződik), de a kedv meg hozzá annál nagyobb. Én pl nem tudok piásan elélvezni, de rettentő mód élvezem olyankor az együttlétet.
7/8 anonim válasza:
Ha egy lány sok alkoholt iszik, vele szexuális viszonyt folytatni bűncselekmény.
Csak mondom.
8/8 anonim válasza:
Azt leszámítva, hogy bűncselekményt követsz el...
Nos, én iszonyat kívánom olyankor a szexet és kb. 5 perc (ez rekord volt, barátom csak nézett :D) alatt el is megyek. Érezni meg máshogy, kevésbé intenzív, darabos, hullámzó, mint maga a világ, de amúgy jó. Másnap pedig... hát, a barátom elmeséli a homályosabb részleteket :) Félre értés ne essék, ha nem szeretném, akkor inkább megyünk aludni, de ha benne vagyok, űgy csináljuk - nem tudom magam full kiütésig inni, mert előbb hányom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!