Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt nyáron majdnem dugtam egy fiúval, akibe szerelmes vagyok, neki viszont csak egy lány vagyok (ezéris nem mentem bele) Most mintha közeledne felém. Vagy csak beképzelem?
Ő egy nagyon jó ember, és nehogy azt mondjátok hogy ki akart használni, mert azt csinálta ami nekem is jó volt, és én tudtam hogy nem lehet belőle kapcsolat.
Most hogy megint itt a nyár, egyre többet beszélünk, és szóbahozta azt a tavalyi esetet.
És az a fura hogy a város összes csaját megkaphatná, mégis felém közeledik, aki már tavaly sem engedtem. Most akk0r mi van?
Bebeszéled magadnak.
Miért vagy abban olyan biztos, hogy csak te kellesz neki? Mert ezt mondta?
Ha elhomályosít a rózsaszín köd, akkor úgyis hiába mondunk neked akármit... bele fogsz menni.
16 voltam akkor, ugyhogy jol saccolod, de azért remélem hogy nincs igazad. De azért írtam ki ezt a kérdést, hogy reálisan lássam végre a dolgokat, ne zavarjon be a "rózsaszín köd" Szóval köszönöm a segítséget
Azért még válaszolhattok, ha van valmi jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!