Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, zavarna ha a lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavarna ha a lány nem enne húst és nem inna alkoholt?

Figyelt kérdés

Ez mennyire hátrány ismerkedésnél? Lehet, hogy emiatt dobnád a csajt? Vagy tudnál együtt élni ilyennel?

L/24

2020. aug. 3. 20:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha elmarad részéről a nagy ítélkezés "nyenyenyenyenyenye te miért eszel húst nyenyenyenyenye csúnyadologaz nyenyenyenye bezzegénamodernkorhőse!!!!"
2020. aug. 3. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Van gyermekorvos ismerősöm, és nekem panaszkodott, hogy egyes vegán családokban nem adnak a gyerekeknek húst, tejet és tojást sem, még orvosi javaslatra, betegségből való lábadozáshoz sem, pedig a fejlődő gyermeki szervezetnek szerinte bizony szüksége volna ilyen táplálékra legalább néha-néha. Szóval gyerekvállalásnál kicsit necces már a dolog, konfliktusokhoz vezethet, ha a nő elvi okokból nem ad húst a gyerekeinek, míg a férj adna. Ha a vegán nő megengedi a gyerekek hússal etetését, engem nem zavarna, hiszen rengeteg hús készételt lehet kapni fagyasztva, amit csak ki kell sütni.
2020. aug. 3. 21:45
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

12.

A legbetegebb mégis az az önmagát nagyon egészségesnek gondoló volt aki a macskáját próbálta ránevelni erre az étrendre.

2020. aug. 3. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Most tényleg én vagyok az egyetlen férfi, aki tud főzni, és simán elkészít egy húsételt? Mert akkor vagyon fura szerzet vagyok... Nem zavar egyébként, ha vega és nem süt húst, főzhetek én a hét egyik felében, ő meg a másikban, amúgy sem eszek minden nap húst. Az lenne csak kizáró ok, ha a gyerekeket eltiltaná a hústól, vagy akkor sem sütne nekik, ha nekem mondjuk munka miatt 2-3 hétre külföldre kéne mennem pl. Na azt már nem tolerálnám.
2020. aug. 3. 21:50
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
14 voltam. Az alkohol ivás a legkevésbé sem érdekel. Még előny is, mert spórol és egészségesebb.
2020. aug. 3. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem lenne hátrány. Nem is várnám el hogy külön főzzön rám, de azért néha jól esne. Mivel én is tudok főzni és szeretek is, nem érdekelne különösebben. Szíve joga eldönteni hogy mit eszik és mit nem. Alkoholt meg én sem nagyon fogyasztok. 29/F
2020. aug. 3. 21:57
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

Itt nem ez a föbaj,hanem szerintem kibaxottul öntórvenyü is vagy,makacs es nem tudod elfogadni ha valaki mas mint Te

Röviden ennyi

Kipontozódtal baby

2020. aug. 3. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem iszom alkoholt én sem szóval az inkább előny lenne. A hús evés hiánya pedig igazából olyanban lenne hátrány, hogy sokkal kevésbé tudnék neki főzni vagy készíteni bármit is, mert a legtöbb étel tartalmaz húst. Nem ismerek túl különleges ételeket amit nem.
2020. aug. 3. 22:08
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Hátrány, mert vizsgaidőszak után valakivel félholtra akarom magam inni és jó lenne ha Ő lenne az!
2020. aug. 4. 02:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, mivel én se nagyon eszek húst. Szóval kifejezetten örülnék neki. Az hogy nem iszik az is csak jó. Ha ilyen csajom lenne, lehet nekem is sikerülne leállni az italozással :)
2020. aug. 4. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!