Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút nem jon manapság már semmit sem a latba, ha a férfi átlagos arcú, átlagos- 177 cm magas és átlagos 82 kilós (szóval max 3-4 kiló felesleg van rajtam, ami ebben a korosztályban egész jó, tekintve h 3 ból 2 már telibesz.rt búvárruha)?
No most, ezt a leírást a páromról is le lehetett volna írni (annyi, hogy ő 75 kiló ugyanehhez a magassághoz). Igen, a fizetése sem több a tiednél.
De nem ez számít. Kép alapján valószínűleg párom is sokaknak átlagos. De nekem nem az, pláne miután megismertem.. :)) Rengeteget számít a kisugárzás és az, hogy a másikkal mennyire tudsz jól elbeszélgetni, mennyi a közös bennetek.
1, 177 cm alacsony
2, 35 év túlkoros
3, 220 nettò minimálbéres
4, 82 kg az sok és nem 1-3 kg plusz. 65 nek kellene lenned.
27/N
Jesszus
1, 177 cm alacsony
2, 35 év túlkoros
3, 220 nettò minimálbéres
4, 82 kg az sok és nem 1-3 kg plusz. 65 nek kellene lenned.
Jesszus, borsodi vagyok, ez itt nagyon nem a minimálbér. 177 az átlagamasság itthon (176 statisztika szerint), 35 annyira nem túlkoros (vicc). Sportos vagyok, széles vállak, 65 kilóval olyan lennék mint egy csontváz. Megáll az eszem kedves utolsó.
22. Sehol nem a minimalbér, én kórházban dolgozok diplomával és nem keresek ennyit,pedig az sem minimálbér, csak állami szféra (és mielőtt bárki azt mondja, hogy miért ezt valasztottad blabla.. oda is kell a munkaerő, sőt!)
És a súly is teljesen rendben van. Nem nőről beszélünk, amúgy is azt mondta, hogy sportol, semmi baj nincs a súllyal.
Szerintem itt inkább hozzáállás/elkeseredés/kisugárzás/kiégés/befásulás/ezek keveréke lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!