Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Abszolút nem jon manapság már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abszolút nem jon manapság már semmit sem a latba, ha a férfi átlagos arcú, átlagos- 177 cm magas és átlagos 82 kilós (szóval max 3-4 kiló felesleg van rajtam, ami ebben a korosztályban egész jó, tekintve h 3 ból 2 már telibesz.rt búvárruha)?

Figyelt kérdés
Ugye inyekor a legtöbb pasi már elhízott, lepusztult, én még normálisan tartom magam, de a nők észre sem vesznek. Ennyire csak az arc számít és hogy sok 100 ezret keress (nettó 220-as vagyok, 35 F.)
2020. aug. 2. 15:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
92%

No most, ezt a leírást a páromról is le lehetett volna írni (annyi, hogy ő 75 kiló ugyanehhez a magassághoz). Igen, a fizetése sem több a tiednél.

De nem ez számít. Kép alapján valószínűleg párom is sokaknak átlagos. De nekem nem az, pláne miután megismertem.. :)) Rengeteget számít a kisugárzás és az, hogy a másikkal mennyire tudsz jól elbeszélgetni, mennyi a közös bennetek.

2020. aug. 3. 10:41
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

1, 177 cm alacsony

2, 35 év túlkoros

3, 220 nettò minimálbéres

4, 82 kg az sok és nem 1-3 kg plusz. 65 nek kellene lenned.

27/N

2020. aug. 3. 11:44
 23/28 A kérdező kommentje:

Jesszus

1, 177 cm alacsony

2, 35 év túlkoros

3, 220 nettò minimálbéres

4, 82 kg az sok és nem 1-3 kg plusz. 65 nek kellene lenned.

Jesszus, borsodi vagyok, ez itt nagyon nem a minimálbér. 177 az átlagamasság itthon (176 statisztika szerint), 35 annyira nem túlkoros (vicc). Sportos vagyok, széles vállak, 65 kilóval olyan lennék mint egy csontváz. Megáll az eszem kedves utolsó.

2020. aug. 3. 12:33
 24/28 anonim ***** válasza:

22. Sehol nem a minimalbér, én kórházban dolgozok diplomával és nem keresek ennyit,pedig az sem minimálbér, csak állami szféra (és mielőtt bárki azt mondja, hogy miért ezt valasztottad blabla.. oda is kell a munkaerő, sőt!)

És a súly is teljesen rendben van. Nem nőről beszélünk, amúgy is azt mondta, hogy sportol, semmi baj nincs a súllyal.

Szerintem itt inkább hozzáállás/elkeseredés/kisugárzás/kiégés/befásulás/ezek keveréke lehet a gond.

2020. aug. 3. 13:09
 25/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is diplomásként dolgozok az államnak, és sajnos ennyit adnak. Az a baj, hogy nem tudok elmenni magas honoráriumú versenyszférába, mert se nem vagyok mérnök, se sikeres ügyvéd, se közgazdász stb és csak középfokon beszélek angolul, nem anyanyelvi szinten.
2020. aug. 3. 13:58
 26/28 anonim ***** válasza:
De van egy diplomád. Az itt siránkozás helyett menj el egy esti nyelvtanfolyamra, nézegess angol videókat és turbózd fel az angol tudásodat. Aztán keress másik állást.
2020. aug. 3. 15:04
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
22: 177 centihez 65 kiló. Nőként talán, de egy FÉRFInak? Te sem gondoltad komolyan, vagy fogalmad sincs az emberi testről. (Jason statham pl 178 centihez 84 kiló. Kövér, ugye?)
2020. aug. 3. 19:59
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Már elnézést, de az inflációhoz viszonyítva a 220 nettó az elég minimálbéres kategória. Azért a csajok általában szokták nézni az árfolyamokat minden nap, az alapján döntenek. Kocsikban is nagyon otthon vannak, hiába van újnak tűnő nyugati kocsid, kiszúrják a típushibákat. Illetve ingatlanszakértők is, szóval tessék a saját ingatlant kipucolni, mielőtt felviszed az áhított hölgyet!
2020. aug. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!