Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút nem jon manapság már semmit sem a latba, ha a férfi átlagos arcú, átlagos- 177 cm magas és átlagos 82 kilós (szóval max 3-4 kiló felesleg van rajtam, ami ebben a korosztályban egész jó, tekintve h 3 ból 2 már telibesz.rt búvárruha)?
Badarság.
Le lehet pontozni, de nem a kinézeten múlik a dolog. Komolyan.
23 éves nő vagyok, a pasijaim, akikkel egy éjszakára, néhány hétre elmentem, járogattam, kapcsolatban voltam, teljesen máshogy néztek ki.
1. 16 évesen egy 17 éves, 194cm magas, kockas hasú, zöld szemu, sötét, göndör hajú, versenysportolóval kezdtem
2. 19 évesen egy 25 éves extra vékony, 180cm, 65kg-s, szőke hajú, kék szemű, mérnök pasival voltam együtt.
A következők 22-23 éves koromban 😅 (én majdnem mindegyikkel komolyan gondoltam az elején, aztán valami közben kiderült.. és nem a külsővel volt a gond)
3. Egy 26 éves, kb 175cm magas, sűrű sötét hajú, barna szemű, pocakos (kb 100kg), csóró biolígussal voltam együtt.
4. 27 éves 185cm magas, 100kg-s bodybuilder, tiszta izom, kék szemű sráccal, akinek semmi szőr nem volt a testén, a szemöldökét leszámítva
5. 24 éves 180cm magas edző, zöld szemmel, barna hajjal. Hatalmas karjai voltak, de nem annyira túlzóak, mint a bodybuilderé...
6. Akivel most úgy néz ki, hogy tényleg komoly kapcsolat lesz: világosbarna szakálla van, kopasz, apukatestű, 170cm magas, 30 éves tanár. De hihetetlenül figyelmes, odaadó, türelmes.
2: ha 28-30 vagyok, akkor oké.
Mindenesetre elég undormány felfogás ez az "úgyis elmúlnak a 20-as évek". Igen, elmúlnak, 30-asként meg majd a 40 fölöttieket érzem magamhoz öregnek és velük nem fogok kezdeni. Ahogy a 20-asokkal sem akkor már, mert túl fiatalnak tartom őket.
Ez az egész arról szól, hogy korban közel legyen hozzám az illető, nem arról, hogy fiatal legyen. Csak azért írtam azt, amit, mert a te korosztályodra jellemző, hogy az ottani herék mindig korai 20-asokra nyomulnak, aztán csodálkoznak, ha le sem köpik őket, miközben a maguk korosztályában találnának normális nőt.
Öregem,amíg te ezt valami üzletként,meg mittomén miféle piaci trendként,triatlon versenykéntfogod fel,addig nagyon nem fogsz labdába rúgni.
Ám nyilván ezeket hiába is irom,mert neked van egy ideád,egy rossz tapasztalatod,és azt hajtod,mintha más nem is lenne lehetséges.
18. Hát előbb vagy utóbb a legtöbb pasi megkopaszodik teljesen, vagy csak foltokban. Van, aki ragaszkodik a hajához, mert az kell a nőknek (és tényleg sokaknak az kell). De nekem imponálóbb, ha akkor már rövidre nyírja, borotválja, ha már tényleg eléggé kopaszodik.
Amúgy lehet akkor velem van a baj, de ezek a könnyen változó külsőségek annyira semmiségek ahhoz képest, hogy bármikor számíthatok rá, mindig meg tud nevettetni, emlékszik arra, amit mondtam, nem szájhúzogatva segít be a háztartásba, el tud beszélgetni a barátaimmal, szüleimmel is kibírja azt a pár kötelező látogatást stb...
Én inkább a belső értékekre gyúrnék.. a tested meg tartsd karban annyira, hogy ne okozzon gondot egy 15km-s túra pl, vagy felsétálni a 4-re. Ha ez megy plusz 20kg-val, oké. Szerintem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!