Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha férfiként már nem tudok újat mutatni a mai lányoknak?
Figyelt kérdés
A világ tele van jobbnál jobb pasikkal. A lányok minden irányt megtapasztalhattak. Kigyúrt sportolót, gazdag vállalkozót, szuperokos doktort, szenvedélyes művészt. Nincs semmim, ami a 20 expasiból legalább 5-nek ne lett volna jobb. Egy dolog sincs, amivel mindenkit legyőzhetnék. Ha valamiben jobb vagyok az egyiknél, abban rosszabb vagyok 10 másiknál. A lányok mindenből megtapasztalják a legjobbat, aminek már nem érhetek a nyomába. A sok ex mozaikjából összeáll a tökéletes pasi.2020. aug. 2. 15:14
11/13 anonim válasza:
Mit tegyél?Keresd meg a tökeidet,és ne picsogj,meg agyalj baromságokon.
A filozófálgatást trdsd meg 70 év felett,a diófa alatt.
Az élet nem így működik,hogy összepuzzlézunk magunknak egy vasembert,és boldogan élünk,míg meg nem halunk.
Belőled 1van,és téged pont azért akarnak majd maguk mellé,mert olyan vagy,amilyen.
12/13 anonim válasza:
#10 Nem tudom nélkülözni a szegénységet. Bár tudnám.
13/13 anonim válasza:
#12: akkor nélkülözd azt a meggyőződést, hogy ez kizárólag rajtad kívül álló okoknak tudható be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!