Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha férfiként már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha férfiként már nem tudok újat mutatni a mai lányoknak?

Figyelt kérdés
A világ tele van jobbnál jobb pasikkal. A lányok minden irányt megtapasztalhattak. Kigyúrt sportolót, gazdag vállalkozót, szuperokos doktort, szenvedélyes művészt. Nincs semmim, ami a 20 expasiból legalább 5-nek ne lett volna jobb. Egy dolog sincs, amivel mindenkit legyőzhetnék. Ha valamiben jobb vagyok az egyiknél, abban rosszabb vagyok 10 másiknál. A lányok mindenből megtapasztalják a legjobbat, aminek már nem érhetek a nyomába. A sok ex mozaikjából összeáll a tökéletes pasi.

2020. aug. 2. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg ne azoknál próbálkozz, akik úgy cserélgetik a pasit, mint a bugyit, és 20 évesen már 20 exük van.
2020. aug. 2. 15:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Ennyi lehetőség láttán ko ne cserélgetné őket?

Hallottam már azért kigúnyolni lányt, mert 17 évesen még csak két barátja volt.

2020. aug. 2. 15:20
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ideje akkor valamit elkezdened magaddal nem? Marmint ha mindenki jobb nalad akkor vagy jobb leszel vagy nem lesz senkid.
2020. aug. 2. 15:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Mi értelme? Ha minden energiámmal egy dologban akarok a legjobb lenni, akkor is ott lesz 3 ex, akik magasan felettem voltak és még ebben, meg abban is jobbak voltak. Nincs kiút.
2020. aug. 2. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
"Cope or rope"
2020. aug. 2. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Nekem például idáig csak egyetlen párom volt, pontosítva van. (Az általad szenvedélyes művésznek tituált csoport díszpéldánya velem együtt.) Nem is tervezek másikat keresni, igazából az se zavarna, ha csak ő lenne nekem.

Feleslegesen görcsölsz erre rá, mert csak magadat stresszeled. Írás során találkoztam az alábbi idézettel: "Már minden történetet elmeséltek, csak nem általad."

Nem kell mindenben jobbnak lenned, mert ez lehetetlen. Elég, ha más, ha te vagy, mert ugyanazt a dolgot is meg lehet közelíteni száz oldalról.

A helyedben először elhagynám ezt a mentalitást.

22/L

2020. aug. 2. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
#6: én ugyan idén leszek 50, de visszamenőleg örülnék, ha 22 éves koromban ennyire értelmes lettem volna, mint te. Gratulálok!
2020. aug. 2. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha magadért szeret a nő, szerintem pont nem azon fog gondolkodni, hogy az exük mit csinált jobban. Mármint ha normális nőről beszélünk. Ha idióta és az exekkel jön, mondd meg neki, hogy akkor nyugodtan visszamehet hozzájuk, addig te keresel normálisat.
2020. aug. 2. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
akkor tanulj valami új dolgot amit megmutathatsz nekik
2020. aug. 2. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Eleve f#szság azt feltételezni, hogy minden lánynak két számjegyű expasija volt.

Az is hülyeség, hogy mindenki minden expasija valami szupersztár faxacsávó volt. Ha így lett volna, valószínűleg még mindig együtt lennének. A gyönyörű modelleken és az átlagos külsejű, de bármilyen más területen erősen kiemelkedő teljesítményt nyújtó nőkön kívül a többiekért nem nagyon állnak sorba a szuperokos doktorok és a gazdag vállalkozók.

Senkinek nem kell semmi újat mutatni, bőven elég, ha azokat a hülyeségeket mellőzöd, amik miatt a korábbi kapcsolataik véget értek.

2020. aug. 2. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!