Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha férfiként már nem tudok újat mutatni a mai lányoknak?
Ennyi lehetőség láttán ko ne cserélgetné őket?
Hallottam már azért kigúnyolni lányt, mert 17 évesen még csak két barátja volt.
Nekem például idáig csak egyetlen párom volt, pontosítva van. (Az általad szenvedélyes művésznek tituált csoport díszpéldánya velem együtt.) Nem is tervezek másikat keresni, igazából az se zavarna, ha csak ő lenne nekem.
Feleslegesen görcsölsz erre rá, mert csak magadat stresszeled. Írás során találkoztam az alábbi idézettel: "Már minden történetet elmeséltek, csak nem általad."
Nem kell mindenben jobbnak lenned, mert ez lehetetlen. Elég, ha más, ha te vagy, mert ugyanazt a dolgot is meg lehet közelíteni száz oldalról.
A helyedben először elhagynám ezt a mentalitást.
22/L
Eleve f#szság azt feltételezni, hogy minden lánynak két számjegyű expasija volt.
Az is hülyeség, hogy mindenki minden expasija valami szupersztár faxacsávó volt. Ha így lett volna, valószínűleg még mindig együtt lennének. A gyönyörű modelleken és az átlagos külsejű, de bármilyen más területen erősen kiemelkedő teljesítményt nyújtó nőkön kívül a többiekért nem nagyon állnak sorba a szuperokos doktorok és a gazdag vállalkozók.
Senkinek nem kell semmi újat mutatni, bőven elég, ha azokat a hülyeségeket mellőzöd, amik miatt a korábbi kapcsolataik véget értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!