Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, miért nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért nem mertek utcán ismerkedni? Csak online vagytok bátrak? 23L

Figyelt kérdés

Mindig csak bámulnak a srácok, de odajönni egy sem merne.

Privit nem kérek, majd aki odamer jönni személyesen, csakis azzal.Online huszárok kiméljenek.

2020. aug. 2. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
18%
*szakirodalmat
2020. aug. 2. 15:12
 42/63 anonim ***** válasza:
34%
Látjátok, itt a bizonyíték, hogy az MTA doktorai is a gyakorin végeztek. Van remény srácok!
2020. aug. 2. 15:16
 43/63 anonim ***** válasza:
38%

Nem kell ironizálni. Ha nem értesz velem egyet, akkor ennyi. Csak arra akartam rámutatni, hogy amiket írtam, azt nem én találtam ki, hanem ma is tanítják az egyetemen.

De gondolhatod azt is, hogy tévedésben vagyok, nekem 8.

2020. aug. 2. 15:20
 44/63 anonim ***** válasza:
38%
*amit írtam.
2020. aug. 2. 15:21
 45/63 anonim ***** válasza:
71%

Az egyetemen azt tanítják, hogy a kocsmában söröző férfiak képezik társadalmunk elitjét?

Látszik, hogy csak bsc-m van, ilyen kulisszatitkokba minket nem avattak be. :(

2020. aug. 2. 15:23
 46/63 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a magyarok alapból zárkózottabbak. Ehhez még hozzájön a #metoo, meg hogy kb. minden férfi potenciális erőszaktevő. Tessék, ez a következménye. Nem merünk odamenni, mert vagy túl vagyunk sok elutasításon és elmegy a kedvünk, mivel a lányok válogatnak, vagy eleve flegmák és nem látod azt rajtuk, hogy igen, hozzá oda lehet menni. Másrészt utcán nem szoktak általában ismerkedni a járókelők, hanem mennek a dolgukra. Ha mondjuk buliban vagy tanfolyamon, suliban lenne ez, azt még megérteném. 30f
2020. aug. 2. 16:37
 47/63 anonim ***** válasza:
83%
Ja igen, saját experience: Nem ismerkedési, csak útbaigazítási szándékkal próbáltam korombeli lányokat megszólítani, mert pont ők jártak arra, simán levegőnek nézik az embert. Ezek után tudod ki szólítgasson le bárkit is.
2020. aug. 2. 16:40
 48/63 anonim ***** válasza:
75%
Talán ha a nők nem utálnák ha az utcán mennek hozzájuk, gyakrabban mennének oda kérdező.
2020. aug. 2. 21:31
 49/63 anonim ***** válasza:
74%
Ha meg leszólítunk- kérdező- az a baj. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. aug. 3. 08:50
 50/63 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Ha elárulod hol talállak meg, szívesen megszólítalak személyesen is. :)
2020. aug. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!