Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért nem mertek utcán ismerkedni? Csak online vagytok bátrak? 23L
Mindig csak bámulnak a srácok, de odajönni egy sem merne.
Privit nem kérek, majd aki odamer jönni személyesen, csakis azzal.Online huszárok kiméljenek.
"A férfiak - ugyan többségük magának sem vallja be - alapvetően ugyanolyan sérülékenyek, mint a nők, s az önbizalmukat annyira megtépázhatja mondjuk sorozatban öt leszólítási kudarc, hogy köszönik szépen, inkább nem kérnek belőle többet."
Egyetértek, csak annyit tennék hozzá, hogy tedd hozzá, a többség gondolkodik így. Engem pl. nem zavar 5 megszólítási (nem leszólítási!) kudarc, sőt több sem. Tudom ugyanis, hogy kepes vagyok nőket felszedni, és lehet, hogy a 6. aznap este már dugni fog velem. Volt már úgy, hogy visszautasítottak, a következő csaj meg saját maga ajánlotta fel a telefonszámát.
Döntsétek már el végre, mit óhajtotok :D
A kérdések felénél az megy, hogy "ne szólítsanak le az utcán, az utca/buli/könyvtár/edzőterem nem ismerkedésre való!"
Aztán jönnek az efféle kérdések, mint a fenti, hogy "hol vannak az Igazi Fhérfhiakhhh, akik leszólítanak bátran az utcán, ah..."
Összefoglalva, a nők arra vágynak, hogy csak az a férfi szólítsa le őket az utcán, aki nekik 100%-ban megfelelő külsőre-belsőre (igen, még ha nem is beszéltek előtte egy árva szót sem), persze ne kelljen jeleket küldeni a férfi felé, mert a nők nem akarnak "beégni", meg különben is, az Igazi Fhérfhi az jelek nélkül, telepatikus úton, egyből tudja, hogy a nőnek kelleni fog... :D
Mindannyian megrekedtünk az ősember szintjén a tudomány szerint ugyanis az agyunk kb. 10 000 éves eletvitelre van kódolva. Az agy lassabban fejlődik, mint a kultura, és nem volt még ideje alkalmzkodni a modern környezethez.
Tudom, hogy ez sokaknak kiábrándító, de ez van skacok. A mai emberiség túl sokat képzel magáról, ami igazából alaptalan.
Álokoskodó idióta, én?
:D
Akkor ajánlok neked szamirodalmat. Az alabbi könyvben olvasható infókat a Pécsi Tudomanyegyetemen tanagyagként tanítják.
Parancsolj:
Ha nem értesz ezzel egyet akkor az MTA-n talán panaszt tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!