Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, miért nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért nem mertek utcán ismerkedni? Csak online vagytok bátrak? 23L

Figyelt kérdés

Mindig csak bámulnak a srácok, de odajönni egy sem merne.

Privit nem kérek, majd aki odamer jönni személyesen, csakis azzal.Online huszárok kiméljenek.

2020. aug. 2. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
71%

'akiknek csak a kinézet számít'

Hát utcán meglátva valakit, elég nehéz lenne a doktori disszertációja alapján értékelni.

2020. aug. 2. 14:28
 22/63 anonim ***** válasza:
38%

Tökmindegy, hogy a nő mit gondol, és mit nem. Az ember alapvetően önző. A nő maga is az, csak más módon.

A bátor pasik jutalma az lesz, hogy megtanulnak csajokat felszedni, és egy olyan ember közeledését már nem veszik tolakodónak. Alapvetően azok a férfiak, akik ezt csinálják, az élet más területein is sikeresek. Az egyik, akiről tudok, hogy csajokat szed fel itt-ott, full gazdag, Amerikában lakott (talán még mindig ott van) elit helyekre jár.

Szóval a profi csajozás és a tekintélyes élet között összefüggés van. Aki fel tud szedni csajokat, az nem kretén.

2020. aug. 2. 14:31
 23/63 anonim ***** válasza:
75%
Szerencsére felénk másban mérik egy férfi értékét, mint hogy hány csajt szedett fel. De kinek mi.
2020. aug. 2. 14:33
 24/63 anonim ***** válasza:
18%

Dehogy mérik másban. Max nem hangoztatják. Ősi, evolúciós osztön ez. A férfiak közt, akik sikeresek, a kocsmában egy sör mellett elkezdenek özönleni a történetek a felszedett nőkről.

Kivételt képzenek a házas emberek.

2020. aug. 2. 14:37
 25/63 anonim ***** válasza:
84%

24.

A kocsma az pont a sikeres emberek gyűjtőhelyeként ismert. Pontosan ők maguk általában tényleg ezt hiszik, miközben szürcsölik a felvizezett "Muslincák választása" borocskát, de aki igazán sikeres az nem jár kocsmába.

2020. aug. 2. 14:40
 26/63 anonim ***** válasza:
28%
Bocs, nem tudtam, hogy biológus vagy. Kifejtenéd pontosabban az evolúció működését?
2020. aug. 2. 14:40
 27/63 anonim ***** válasza:
37%

#III.Edricus Anxious

Nézd, én értem, hogy te lenézed a kocsmákat, de oda nem feltétlenül azért mennek az emberek, mert anyagilag megvannak szorulva. Azért is mehetnek, mert van egy feelingje, olyan retrós, férfias hangulat uralkodik ott. Szemben a plázakkal, amiknek a kavézói tele vannak ecsethajú tinikkel.

2020. aug. 2. 14:45
 28/63 anonim ***** válasza:
88%

A megfigyelésed mögött két lehetséges ok is van:

1. Attól, hogy egy srác megnéz az utcán, még nem biztos, hogy nincs barátnője, akit egyébként nagyon szeret. A férfiak másképp működnek, mint a nők, s egy fülig szerelmes férfi is megnézi a szép nőket az utcán, bármily hihetetlenül is hangzik, egyszerűen mert vonzzák a tekintetét, nem tehet róla. Szóval akik megnéznek maguknak, azok egy része valószínűleg társkapcsolatban van.

2. Nagyon frusztráló dolog ám leszólítani nőket. Én próbálkoztam ilyennel, és annak ellenére, hogy többnyire láthatóan szívesen szóba elegyedtek velem, nem voltak készek arra, hogy az elérhetőségüket is megadják, vagy ha igen, akkor később lekoptattak. Ha pedig én adtam meg az email címemet, soha nem írtak. Egyszerűen azért, mert bizalmatlanok, félnek a zaklatástól. A férfiak - ugyan többségük magának sem vallja be - alapvetően ugyanolyan sérülékenyek, mint a nők, s az önbizalmukat annyira megtépázhatja mondjuk sorozatban öt leszólítási kudarc, hogy köszönik szépen, inkább nem kérnek belőle többet.

2020. aug. 2. 14:52
 29/63 anonim ***** válasza:
18%
Nem evolúcióbiológiáról beszéltem, (noha biológusi pályát tervezek), hanem evolúciós pszichológiáról. Ennek lényege, hogy a mentális készségeket a természetes szelekció alakította, így az ember ma is úgy gondolkodik, mint az ősi időkben. A csajozás = reprodukciós siker, több nő = több gén átmenetele a következő generációba. Szóval a férfiak igenis büszkék rá, hogy sok nővel voltak együtt - már aki ezt elmondhatja magáról. Felesleges ezt a szőnyeg alá söpörni, mert így van. Max a vallásos és romantikus gondolkodás ítéli ezt el, ami társadalmi termék, és vitatható, hogy mennyire folyosolja be az agyi működést.
2020. aug. 2. 14:53
 30/63 anonim ***** válasza:
70%

"Aki fel tud szedni csajokat, az nem kretén."

Akinek állandóan fel kell szednie csajokat, azt nem nevezném sikeresnek a másik nemnél, mert ezek szerint egyet se tud megtartani, meg nincs komoly kapcsolata. Szóval inkább ő a kretén.

2020. aug. 2. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!