Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért nem mertek utcán ismerkedni? Csak online vagytok bátrak? 23L
Mindig csak bámulnak a srácok, de odajönni egy sem merne.
Privit nem kérek, majd aki odamer jönni személyesen, csakis azzal.Online huszárok kiméljenek.
9.
Továbbá azok akinek ezen ismerkedések ténylegesen nem jelentek semmit, csak 1-2 kósza éjszakát. És ezt pl. a kérdező sértésnek venné, ahogyan még nagyon sok más nő is, ezen az oldalon is van egy aki teljesen jogosan elítéli ezt.
Eleve az utcán pl. nem tudják/nem látják, hogy van-e párod!
Másrészről nem fogok odamenni "csak úgy" egy nőhöz, mert kinézetre teszik, mert akkor ennyi erővel minden 3-4. nőt leszólíthatnám.
Harmadrészt meg te pl. hiába tetszenél külsőre és mennék oda, ilyen stílussal 2 perc után már keresném a menekülési útvonalat, hogy "bocs, de mégsem..."
Én azért nem merek leszólítani senkit, mert nem tudom hogy is kéne nyitnom. Illetve eléggé szorongó vagyok, és félek attól, hogy elpirulok összeakad a nyelvem, és totál hülyét csinálok magamból.
Aztán ha olyan a lány, akkor lehet a helyzetet még ki is használja és megaláz. Így inkább maradok a kis komfort zónámba.
Te milyen jeleket, milyen reakciókat adsz a "bámulásra", hogy oda merjenek jönni?
Mert ennyi erővel beállok egy gyalogosforgalmi csomópontra és minden szembejövő nőt megállítok, hogy szeretne-e ismerkedni.
"mert akkor ennyi erővel minden 3-4. nőt leszólíthatnám"
Éppenséggel pont ezt kellene tenni, mivel minél többet csinálod, annál jobb vagy benne. Több ezer nő megszólítása után már elmúlik a lámpláz, kiismered a nőket stb.
Csakhát ez sok fájdalommal jár. Ez az ár a tudásért, amit a pasik nem akarnak kifizetni. De jobb is, így több nő marad a bátor pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!