Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A macskás nők lelkileg nincsenek rendben?
Te nyilván magadról beszélsz mint erőszakos állatról.
Az a te bajod hogy se kölköd se verebed, de még a kutya sem bújna hozzád.
Máskülönben ki sem pattant volna ekkora faxság az agyadból.
Mindenki más meg bújik a párjához.
További jó irigykedést.
Nem, ők rendben vannak, és kaptak szeretetet, ezért bújósak.
Viszont te nem kaptál, de legalábbis az érzelmi intelligenciád erősen a 0 felé tart.
Viszont az egoizmusod meg a maximum felé ehhez képest.
Nekem nem okozott gondot, amikor bújtak hozzám. Olyankor csodálatos érzés töltött el és még a bré is felállt. Az, hogy ki, hogyan mutatja ki az érzelmeit a társa iránt azt ő döntse el. Illetve a társa döntse el, hogy vevő-e rá és ne te.
Neked ott a jobb markod az élettársad. Nő mellett sose mondanál ilyeneket, csakhát neked sosem volt, csak láttad a párok viselkedését és a helyükbe képzelted magad.
"/15 anonim ***** válasza:
86%
Te nyilván magadról beszélsz mint erőszakos állatról.
Az a te bajod hogy se kölköd se verebed, de még a kutya sem bújna hozzád.
Máskülönben ki sem pattant volna ekkora faxság az agyadból.
Mindenki más meg bújik a párjához.
További jó irigykedést"
----------------
Már megint egy ostoba feminista, aki teljesen kiforgatja a szavakat, mert sértő rá a kérdés, mivel magára ismert benne.
Nem önmagában azzal van bajom, ha hozzámbújik egy nő, hanem azzal, hogyha ez a bújás gyakori. Nem vagyok romantikus alkat, és férfinak nincs szüksége arra, hogy mindig bújjanak hozzá, mert IDEGSÍTŐ, ha egy nő mindig egy férfin csüng.
A túl gyakori bújás, fizikai érintkezés a lelki betegség jele, ami azt jelzi, hogy a nő nem kapott elegendő szeretetet a múltban, ezért ki van éhezve rá. Az ilyenekből lesznek a szeretetkurvák, és sajnos volt szerencsém látni ilyet.
"Te nyilván magadról beszélsz mint erőszakos állatról"
Nem. Az ember ÖNMAGÁBAN egy állat. És igen, erőszakos. Vannak azonban dolgok, amik visszatartják, pl. a vallás, vagy az állami törvények. Az ember azonban kétségtelenül állat, ezt manapság mindenki elismeri. Hawking szavaival élve, csupán a majmok fejlett rokonai vagyunk.
"Nem csak az a kettő létezik, hogy 0-24 összeragadva mászkálnak a párok, meg egyméteres távolságban ülnek egymástól filmezés közben, és szex közben is szigorúan csak a genitáliák érintkeznek."
De én pont arról beszéltem, hogy 0-24-ben együtt vannak.
Ez meg IDEGESÍTŐ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!