Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt korú nőknek teher a szüzesség?
Ha igen,miért nem bérelnek fel egy nekik tetsző pasit?
Nekem nincsenek ilyen problémáim, és az ágyban is jól teljesítek. De az egóm azt diktálná hogy mondjak igent, még egy kevésbé vonzó nőnek is.
Kort, és nemet is irhattok. Provokatív, trágár, lealacsonyító választ nem kérek, csak olyant ami a kérdésre felel.
14:53#
Talán rávilágítottál a lényegre: "megbasz". Talán ez lehet mindaz, amit "a férfiak egy elég nagy része" tud nyújtani.
Ez egy állapot nem egy halálos betegség, csak társadalmilag túl van lihegve.
Egyébként tapasztalataim szerint meg pont hogy a legnagyobb "kefegépek" meg az erről pofázok a legnagyobb szüzek ever.
"Nekem nincsenek ilyen problémáim, és az ágyban is jól teljesítek."
Na persze ;)
15:07 # Gyanítom , hogy az akarat ebben a műfajban éppúgy CSAK szükséges és nem elégséges, mint mondjuk súlyemelésben.
15:42#
Ez az igazság. Nem kötelező elhinni. Több csajnak okoztam már hüvelyi orgazmust. Nekik előtte senki nem tudott. Sőt, egyiknek semmilyen orgazmust nem tudtak okozni az exei.
16:02#
Igen, minőséget. Hidd el, vagy ne hidd el. Megalapozottan, és nagy bizonyossággal mondom. De te ezt soha nem fogod megtapasztalni,mert nem vagyok homi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!