Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még ilyen?
Ismerőseim között van ilyen. Vallási közösségben ismerkedtek meg, mindketten szüzek voltak, olyan 1-2 év után esküvő, az után feküdtek le először. Majd nem sokra rá gyerek, meg még egy. Szerintem boldogok. De ők ugye ilyen nagyon vallásos emberek, mind a ketten.
Van olyan ismerősöm is, aki az első párjárval házasodott össze. Az nem biztos, hogy ugyanez a kategória, mert ők biztos, hogy nem vártak ezzel az esküvőig, de technikailag ha mittudomén, egy év után házasodnak és nem öt év után, akkor még az is lehet, hogy szüzen házasodnak össze, de az tény, hogy ők is egymásnak voltak az elsők. Szóval, szerintem ez egy létező jelenség. Főleg vallásos közegben. Én ezzel a legkisebb mértékben sem értek egyet egyébként, nem is vagyok vallásos, lehet, ez a titka, nem tudom. De ha valakinek ez okozza a boldogságot, én biztos nem fogom tőle elirigyelni.
Létezik.
Szerintem nem jó ötlet, mert ahogy többen is írták, lehet, hogy nem passzolnak az ágyban - aztán vagy össze tudnak csiszolódni vagy nem.
Úgy gondolom, ha két ember valóban szereti egymást, akkor miért ne feküdnének le egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!