Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lett ez az igény az emberekből manapság?

Figyelt kérdés

Külön hálószobát szeretnék. Nekem kell a saját tér, jobban alszok egyedül. Mégis, amint meghallotta ezt egy pasi, röhögött, és mondták, hogy náluk ez kizáró ok lenne. Nem is lett hosszú kapcsolat velük. 24 éves vagyok, és még nem találtam olyan férfit, aki ezzel egyet értene. És ez nem azt jelentené, hogy nincs szex, sőt szerintem sokkal titokzatosabb maradhat egy kapcsolat, ha nem fingunk egymás seggébe a takaró alatt. Régen is külön hálószobában aludtak az emberek, ott van például az Elfújta a szél, ahol mindenkinek külön szobája volt, mégis működött a szex, vagy a Szulejmánban se a szultánnal laktak az asszonyok, külön szobája volt mindnek. Miért olyan furcsa igény ez manapság? Lenne pasi, aki erre hajlandó lenne?

24L

2020. júl. 31. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
14-es, akkor a másik kérdésnél miért nincs egyetlen egy "egyetértő" komment sem? Csinálhattam volna 10 profilt és leszavazok mindenkit, meg dícsérem magam. Hogy te mekkora fogyatékos vagy! Túl sok krimit néztél, meg túl sokat vagy a gyakorin!
2020. júl. 31. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha mondjuk horkol akkor legyen külön szoba.
2020. júl. 31. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként nem muszáj az ágyba sz*rni, ki is lehet menni a wc-re. Vagy csak engem neveltek így?
2020. júl. 31. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem te agyilag más világban élsz.

Tudod mit , neked alkalmi kapcsolat kellene. Felesleges együtt élned bárkivel is. Keress alkalmi kapcsolatot akivel eljársz szórakozni néha és szexeltek.

2020. júl. 31. 12:34
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi külön szobában alszunk már évek óta és semmi, de semmi gond nincs a kapcsolatunkkal. Én korán elalszom, zavar a tv, ha végre elalszom, utána is minden zajra felébredek, ráadásul hatalmas hely kell, mert "szétterítve" alszom. A párom ezek fordítottja. Próbáltunk együtt aludni, de én mindig rettentő fáradt maradtam, ezért évek óta külön alszunk, így mindenki elégedett.

Nem is értem, mi ezzel a gond.

2020. júl. 31. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

A fing s elfújta a szél közeli sorokban...oh lá lá:DDDD

Ha horkolós a csaj, akkor ez egy jó megoldás, de ennyiért +1 szobás lakást keresni-venni mai árakat tekintve már tiszta röhej:DDD

S ha egyszobás a lakás, akkor a kád marad a másiknak, ha van...

A közös hálót még megértem, de ez már a gyerekesség maradéka...

2020. júl. 31. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Külön aludni jobb. A barátnőm izzad nyáron és büdös. Inkább a nappaliban alszok a kanapén.
2020. júl. 31. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Meg lehet ezt a problemat oldani.Vegulis az alvas magan dolog,egyedul csináljuk nem párban.
2020. júl. 31. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
92%

A szulejmán aztán baromira megbízható történelmi forrás... régen ponthogy mindenki egy szobában aludt, papa, mama, gyerekek. Mivel egy átlagos magyar parasztházban annyi volt. Pulsz a tisztaszoba, de abban nem aludtak.

A legtöbb ember nem menne így bele kapcsolatba, mivel az együtt alvás egy természetes emberi igény. Pszichológusok is mindig kiemelik, hogy semmiképp ne feküdjünk le haraggal, mert nagyon fontos egy jó kapcsolatban a békés együtt alvás. Nyilván kifoghatsz olyat, akinek szintén ez az igénye, de ritka aki nem akar a szerelmével aludni

A válaszokat olvasva amúgy meglepődtem, itt mindenki büdös emberekkel jár, akiknek este okádék szaguk van? Azért az baromira nem egészséges, ha valaki büdösre izzadja magát rendszeresen alvás közben, vagy olyan büdöset menstruál, hogy nem lehet mellette megmaradni.

2020. júl. 31. 14:48
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként igen, ez nekem is fura. Mi a párommal mindketten le szoktunk zuhanyozni lefekvés előtt, használunk dezodort is. Büdös ember mellett én se szívesen aludnék, de szerencsére nem mindenki igénytelen. :D

2020. júl. 31. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!