Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még, aki azért kezdett érdeklődni a saját neme iránt, mert az ellenkező nemben annyit csalódott, hogy teljesen meggyőlölte?
"Amúgy a nők pont a szemétláda pasik miatt válnak olyanná ami taszító"
Mivel a nők választanak, s általában így:
Ezért a magasabb kategóriájú férfi szemétláda lesz az adott példánnyal. Ez van.
Ezért nem a férfiak tehetnek a fusztárciójukról, hanem önmaguk. Én sem megyek nyaralni 2 millióért, ha 100eFt-om van csak. Bármennyire is leszek fusztrált utána, ha elmegyek hitelből, ha nem.
Szóval a hazudozást nem kellene erőltetni tovább.
Szerintem eleve gyenge az a jellem, amit egy párkapcsolati kudarc megváltoztat gyökeresen (pl a férfiak miatt bunkó, átmenne a másik nemre - kész röhej...). Ismerni kell magad, és kész.
Kérdező, ha te állítólag a sok csalódás miatt vonzódsz a saját nemedhez, van egy rossz hírem neked. Eleve is biszex/meleg voltál vagy most akkorát hazudsz magadnak, mint az állat (és az eső szex alkalmával lefagysz). De könnyebb ráfogni másra, hogy miatta lettél olyan, amilyen, mint elismerni és kimondani, hogy "Igen, én biszex vagyok.". Ez nem csak a te hibád, hanem ilyen jelenleg a társadalom nagy része is.
Ha valaha boldog akarsz lenni legyél őszinte magaddal és ismerd meg és fogadd el magad. Utána lehet várni, hogy más is elfogadjon.
Ez nem így működik basszus. 😂
Ha alapból nincs meg benned a hajlam, soha nem fogsz vonzódni a saját nemedhez, ez nem döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!